2777
2789
عنوان

غربالگری اول گفت بچه دختره کسی بوده که اشتباه گفته باشن بهش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2309 بازدید | 68 پست
ممکنه  حساس نباشین عزیزم تا خدا چی بخاد  زنداداشم ب سدت پسر دوست بود البته ب قول قدیمیا ...

بعدش چی شد

دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست                            جای چشم ابرو نگیرد هرچه او بالاتر است 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدش چی شد

هیچی دیگه دختر بود 

خدا حفظش کنه ی پارچه ماه شد 

عزیزم عروسمون خودش حساس بود بود بخدا ما اصن برامون جنسیت مهم نبود و از اول هم اینقدر این بچه رو دوست داشتیم و داریم ک حد نداره

هیچی دیگه دختر بود  خدا حفظش کنه ی پارچه ماه شد  عزیزم عروسمون خودش حساس بود بود بخدا ما ...

ماشاالله بهش

دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست                            جای چشم ابرو نگیرد هرچه او بالاتر است 

مطمعن گف دختره یا احتمال داد؟ب من گف شباهت ب دختر داره اما قطعی نیس حالا چن هفته دیگه میرم آنومالی ببینم چیه

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

ان تی قطعی نیست ولی غربالگری ۱۶ هفته قطعیه‌.

البته ان تی یه من گفت پسر و واقعا هم پسر بود ولی خیلی دیدم که تو nt اشتباه میگن 

ایشالا که هر چی خیره

هدف ۱۴۰۲ من: مهاجرت. به هدفم قول رسیدن داده ام 😊❤
ممکنه  حساس نباشین عزیزم تا خدا چی بخاد  زنداداشم ب سدت پسر دوست بود البته ب قول قدیمیا ...

جاری منم پسر میخواست از اولم نامزد بود هی میگفت ما خانوادگی پسرزاییم هی به غبغبش باد مینداخت سر جنسیت چهار جای مختلف رفت همه گفتن دختر ه بادش خوابید تازه سیسمونی نمیخرید میگفت تا لحظه آخر بازم ادم نمیدونه جنسیت ممکنه اشتباه بشه ولی در آخر دختر شد بنظر من سلامت بچه از جنسیت مهمتره 

و خدایی که به شدت کافیست 🤗💜