2777
2789
عنوان

ivf چیه؟

254 بازدید | 9 پست

من الان برای امپولای اچ ام ،اچ سی ،ب دکتر گفتم بنویس برام گف فولیکولات ریزن ،بعدش باید سونو بدی دوباره ببینم تخمک داری یا ن ،منظورشو نفهمیدم 

الان میشه من ivf انجام بدم ،یا ن باید مراحل قرص و امپول و رد کنم ؟البته قرص مصرف میکردم فایده نداش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دارو مصرف میکنی و ازت سونو میگیرن فولیکول که به حد مطلوب رسید یه تعدادیش برات لقاح مصنوعی انجام میدن و بعد دوماه یا بیشتر انتقال میدن برات انشاالله که موفقیت آمیز باشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

با دارو تخمدان ها رو بارور میکنن تا تخمک زیادی آزاد کنه و طی یک عمل تخمک ها رو از بدن خانم خارج میکنن بعدش نمونه اسپرم از آقا میگیرن تو آزمایشگاه لقاح رو انجام میدن و بعدش بسته به وضعیت بدن خانم جنین رو داخل رحمش قرار میدن این ای وی اف هستش

❤️

اگر الان تو سیکل آی وی اف هستی، داروها رو مصرف میکنی، اگر فولیکولات کافی و بزرگ بودن نیری برای تخمک کشی،  بعدم لقاح مصنوعی و آخرش انتقال جنین

اگر هنوز شروع نکردی که هیچی 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
دارو مصرف میکنی و ازت سونو میگیرن فولیکول که به حد مطلوب رسید یه تعدادیش برات لقاح مصنوعی انجام میدن ...

من فکر کردم همیطوری میشه برم انجام بدم ،یعنی باید بازم دارو مصرف کنم ،  

من فکر کردم همیطوری میشه برم انجام بدم ،یعنی باید بازم دارو مصرف کنم ،    

پروسه اش یکم اذیت کننده اس

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
پروسه اش یکم اذیت کننده اس

دوساله ازدواج کردم اما زیاد پیگیر نبودم میرفتم دکتر ولی همش دکترامو عوض میکردم ،قرص منظم نخوردم الان تازه فهمیدم این تنبلی تخمدان چقدر بده