2777
2789
عنوان

درددل

102 بازدید | 10 پست

پسرم‌کلاس دومه یه مدرسه خیلی خوب فرستادم راهش دوره که سرویس داره ولی خودش درس نمیخونه اصلا موندم چکار کنم ،تکلیف با بی حوصلگی مینویسه  هرچی به باباش میگم بذارش دولتی که قدر بدونم میگه نه 

یاد کلاس اول یا پیش دبستانی خودم افتادم مامانم میخواست بهم املا یاد بده بلد نبودم با گریه میزدم 😑😒😂 بعد برم کتاب املای شب یا املای سبز همچین چیزی بود گرفت راه افتادم دیگه 

هییی پیر شدیم

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم چرا خانواده ها خیال میکنن اگر بچشونو غیر انتفاعی بنویسن اون شاگرد زرنگهویا میشه....درصورتی که هوش بچه رو باید بین ۴۰تا دانش اموز بسنجی نه بین ۷یا۸نفر....استارتر منظورم‌شمانیستی کلا گفتم.شمان زیاد بهش فشار نیار انسالو اینجافرستادی  سال دیگه بفرست دولتی.مدارس دولتی از بچه کار زیاد نیکشن مثل غیر دولتی نیست که لی لی به لالای بچه ها بذارن.اونجا مجبورن تلاش کنن تا عقب نیفتن از ۳تا شاگرد دیگه

نمیدونم چرا خانواده ها خیال میکنن اگر بچشونو غیر انتفاعی بنویسن اون شاگرد زرنگهویا میشه....درصورتی ک ...

بخدا باید پول زیاد بدم ولی باباش میگه پشتشو بگیر میگم اون بامن کنا ر نمیاد

یاد کلاس اول یا پیش دبستانی خودم افتادم مامانم میخواست بهم املا یاد بده بلد نبودم با گریه میزدم 😑😒 ...

منم بچه که بودم حرف(س) رو بجای ۳تا دندونه ۴تا میذاشتم 

از بابام یه کتک کوچولو خوردم😁😁😁😁😁

امسال که گذشت سال دیگه مدرسشو عوض کن.اون پولو جای دیگه براش هزینه کن

یه مدرسه کنارمونه   بردمش میگه این کمد برا کتابام نداره  نیمکت داره ، باباش میگه یه دفعه بیارمش زده بشه مقایسه کنه با اون وکلا دپرس بشه

تو درس خوندن بهش سخت میگیری؟

چی جوری باهاش کار میکنی؟

گنه کرد در بلخ آهنگری زدند در شوشتر گردن مسگری حکایت منه بد بخت بود.. چقدر دلم سوخت وقتی یه فیلمی دیدم  که یه مردی رو زنده زنده سوزوندن حالم از خودم بد شد که با اینجور آدما هماه باشم خدایا خیلی ازت ممنونم ازت ممنونم که از راهی که توش بودم منو کشیدی بیرون  الان حتی اگه همه هم روسریشونو بردارن من برررررر نمیداررررم  عین عروسک خیمه شب بازی هر چی میگفتن و با دوستام انجام میدادیم.  ......... 
تو درس خوندن بهش سخت میگیری؟ چی جوری باهاش کار میکنی؟

ساعت ۳ میرسه خونه تا پنج استراحت داره وبعد موقع تکلیف میشه هی بهانه میاره و میخواد اززیر درس در بره هرچی براش حل میکنم گوش نمیده

یه مدرسه کنارمونه   بردمش میگه این کمد برا کتابام نداره  نیمکت داره ، باباش میگه یه د ...

خب باهاش صحبت کن که همه ی مدارس امکاناتشون باهم فرق داره....درسته میگن هرچقدر پول بدی همون قدر اش میخوری.....ولی بنظرم بهتره مدارس دولتی ببریش ببینه متوجه بشه امکاناتشون باهم‌متفاوته.حالا یکسری دولتیاهستن خیی میرفته ار از غیر دولتیا هستن