2777
2789
عنوان

تب نوزاد

159 بازدید | 23 پست

سلام دوستان بچم سه ماهش هس خربزه خوردم روز بعد بچم تب کرد امکان داره بخاطر خوردن خربزه باشه ک روش تاثیرگذاشته یانه

کشاله ی رانش هم دونه های سفید رنگی در اومده 🥺🥺کسی بچش اینجوری شده

تبش چند درجست؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

نه فک نکنم تا این حد موثر باشه که بخواد بچه تب کنه

تبش چنده؟چندوقتشه ؟

استامینوفن اگه داری بدی و اولین فرصت ببرش دکتر

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

دختر خواهرشوهرمم همینه. بچه سفیدپوست و حساس

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
2804
یه کم گرمتر میشه نسبت ب قبلناش تب سنج ندارم

اگه بیقراری داره نصف اندازه مقرر بهش استا بده،ممکنه حساسیت داشته باشه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
2805
2801