اساتر مدیر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 7034 عنوان سلام | مشاهده متن کامل بحث + 79 بازدید | 20 پست سلام بچه ها هر چی از دیشب بهش پیام میدم اینجا جواب نمیده شایدم میبینه و جواب نمیده من میگم نکنه براش اتفاقی افتاده ؟ 1402/01/27 | 15:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اساتر مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 7034 استارتر چیزی بینتونه؟ نه ولی نگرانشم خودش گفت نباید حسی بینمون باشه گقتم حتی حس برادری ؟گفت اون طوری نیس
استانبولی۲۱ عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 8487 نه ولی نگرانشم خودش گفت نباید حسی بینمون باشه گقتم حتی حس برادری ؟گفت اون طوری نیس ولی اینجور ک تو نگرانشی بنظرم چیزی فراتر از حس خواهر برادریه!!!!احتمالا اونم متوجه شده واسه همین خودشو دور میگیره و جوابت رو نمیده
اساتر مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 7034 ولی اینجور ک تو نگرانشی بنظرم چیزی فراتر از حس خواهر برادریه!!!! احتمالا اونم متوجه شده واسه همین خ ... اره چون خودش گفت دوس ندارم وابسته م شی اگه شد فردا بعد ظهر اینجا پیام میدم یا تاپینک میزنم بیا بقیه شو بهت بگم
اساتر مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 7034 ولی اینجور ک تو نگرانشی بنظرم چیزی فراتر از حس خواهر برادریه!!!! احتمالا اونم متوجه شده واسه همین خ ... به نظرت برای چی خودشو دور نگه میداره به خاطر این که کفتم رل دارم که بینمون نباشه یا به خاطر یه چیز دیگه س ؟بعدم اخر سر گف یعنی ت کردن من باهات انقد مهمه و گفتش نباید حسی داشته باشی فهمیده یعنی ؟با این که کتمان کردم؟به خاطر همین دیگه جوابم رو نمیده ؟
استانبولی۲۱ عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 8487 اره چون خودش گفت دوس ندارم وابسته م شی اگه شد فردا بعد ظهر اینجا پیام میدم یا تاپینک میزنم بی ... باشه عزیزم...ولی اینجور ک معلومه دوس نداره بهش پیام بدی پس پاپیچش نشو اینجوری ارزش خودتو میاری پایین
استانبولی۲۱ عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 8487 به نظرت برای چی خودشو دور نگه میداره به خاطر این که کفتم رل دارم که بینمون نباشه یا به خاطر یه چیز د ... اره فهمیده چون بیش از حد جویای احوالشی و نگرانشی...ببین رابطه بین ی دانش اموز و ی مشاور ی رابطه عادیه در حد گزارش کار دادنه ن پرسیدن حالش...حتی اگه ی بچه هم میبود میفهمید بهش حس داری