2777
2789
عنوان

میخام برم

74 بازدید | 3 پست

حالم خیلی بده نمیدونم مریضم یا چی؟ 

امروز صبح خونه مادرشوهرم بودیم مادرشوهرم رفت مسجد من موندم و خواهر شوهرم و شوهرم براشون صبحونه آماده کردم از اینجا که شوهرم اصلا بهم اهمیت نمیده و هیچ وقت حوصله منو نداره شبا هم دیر وقت میاد خونه هر روز هم تیپ میزنه و عطر ادکلن ولی وقتی طرف ما مهمونی دعوتمون میکنن شلخته میره بگذریم دیدم صبح باز داره موهاشو درست میکنه و شلوار سفید و... گفتم حق نداری شلوار سفید بپوشی گفت به تو هیچ ربطی نداره اون گفت و من... بهم حرفای رکیکی هم زد خواهرش گفت حالا امروزو شلوار سفید نپوش ناراحت میشه خب گفت اعتماد نداره بره به جهنم دختره ج... من عصبانی شدم و منم فحشش دادم بعد شونه رو پرت کرد طرف من چایی ریخت رو پام منم عین دیونه ها با کمربند زدم اونم با مشت زد به سرم بعد من هی گریه کردم از اونجا هم که هی میگه برو گمشو خونه مامانت و من نمیرم باز گفت زنگ بزن به مادرش بگو بیاد این افریطه رو ببره منم گفت زنگ بزن خواهر شوهرم به مادرشوهرم زنگ زد و اونم اومد هر چی پرسید بهش هیچی نگفتم فقط داشتم زار میزدم بعد شوهرم نمیدونم چش شد اومد بغلم کرد و... گفت تو دیوونه ای من که نیستم پاشو بریم منم هیچی نگفتم و اومد خونه خودمون حالا هم از کاری که کردم پشیمونم هم میخام برم از این زندگی به طور کل نمیدونم وابسته شدم یا چی اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم و حالا عذاب وجدان گرفتم جلو خواهرش چرا با کمربند زدمش اخه من بابامم فوت کرده هی به اونم فحش میده نمیدونم دیگه چیکار کنم برم یا بسوزم و بسازم 

اگر شک داری تا مطمین نشدی بهش گیر نده ک روابطتون سرد بشه ب خودت برس تو هم مثل اون جلو آینه باش عطر و ادکلن بزن خوشتیپ کن بزار از حسادت بمیره خودش میاد سمتت وقتی ازت آرامش بگیره

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگر شک داری تا مطمین نشدی بهش گیر نده ک روابطتون سرد بشه ب خودت برس تو هم مثل اون جلو آینه باش عطر و ...

نمیزاره این کارا رو بکنم آخه مشکلی با تیپ زدنش ندارم بهم میگه میرم سر کار ولی داره تیپ میزنه خب کی وقتی میره سر کار لباسای شیک میپوشه خودشم کار نقاشی ماشین پولیش واکس داره باباش