2777
2789
عنوان

ناباروری و آمپول اچ ام جی

6854 بازدید | 39 پست

سلام دوستان.وقتتون بخیر

اسفند ماه ۱۴۰۱ دکتر بهم لتروزول و ۳ تا آمپول اچ ام جی و قرص پروژسترون داد.همه رو مصرف کردم و اقدام به بارداری کردم.الان ۵ روزه از تاریخ پریودم گذشته .بی بی زدم منفیه.اما به شدت معده درد دارم و تیر کشیدن گهگاه تخمدان و درد سینه ی سمت چپ .نمیدونم الان باردارم یا بخاطر داروهای هورمونی پریود نمیشم.کسی تجربه ی مشابه من نداره؟میشه لطفا راهنماییم کنید؟

تعداد رای : 2
نظرسنجی
آیا باردارم؟
0
0%
تاثیرات داروهای هورمونیه؟
2
100%

هر کی امضای من و دید برای بازشدن کلاف زندگیم صلوات بفرسته

دوستان من تنبلی دارم ،بنظرتون میتونم لترزول رو‌ خودم از داروخونه بگیرم و بخورم ؟ اگر میتونم چطور بای ...

خب چرا به پزشک مراجعه نکنید.شاید نیاز باشه بهتون آمپول هم بده.من قبلا خودسرانه مصرف کردم لتروزول و اما اتفاقی نیوفتاد.اینبار دکتر بهم لتروزول داد آمپول اچ ام جی هم داد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا به پزشک مراجعه نکنید.شاید نیاز باشه بهتون آمپول هم بده.من قبلا خودسرانه مصرف کردم لتروزول و ا ...

ان شاالله که باردار باشید ، باور میکنید انقدر دکتر رفتم خسته ام . پودر اینوفولیک هم خوردم یماه اما اتفاقی نیفتاد نمی‌دونم باز برم دکتر یا دوباره اینوفولیک مصرف کنم. 

دوستان من تنبلی دارم ،بنظرتون میتونم لترزول رو‌ خودم از داروخونه بگیرم و بخورم ؟ اگر میتونم چطور بای ...

بنظرم نگیر برو دکتر من که اصلا کیست اینا نداشتم پاک بدنم ریخت بهم تازه من دکتر برام نوشت 

یعنی آمپول نزنم لتروزول و اینا نخورم منم

من که لتروزل خوردم باردار نشدم فقط پریودیم ریخت بهم من ن کیست داشتم ن تنبلی ولی این دفعه ۱۳ روز عقب انداختم بنظرم تنها کاری که میکنی بیخیال باش بخدا اونطور زودتر میگیره

ان شاالله که باردار باشید ، باور میکنید انقدر دکتر رفتم خسته ام . پودر اینوفولیک هم خوردم یماه اما ا ...

اینوفولیک برای چیه