2777
2789
عنوان

دیپلم

113 بازدید | 4 پست

سلام خانما من دیپلمم از پارسال مونده 

مشکلم اینه که یه واحد مونده دارم همشو دادمم فقط یکی مونده لامصب توی اون درس خیلی ضعیفم قبول نمیشم 

یه راه حل بگین لطفا بخدا خیلی خجالت میکشم که هنوزکه هنوزه مدرکمو نتونستم برم ازمدرسه بگیرم تبصره نگین که یه درس دیگه رو گذاشتم این درسمو چندبار امتحان دادم نشستم نوشتم خوندم ولی بازم نتونستم قبول بشم‌ از اولش تو این درس (هندسه) خیلییی ضعیف بودم یه راه حل بهم بگین کسی تو شرایط من هست؟برام شده یه درد بزرگ این یه رشته ی لامصب باعث شدنتونم دانشگاه برم واگرنه از رشته مورد علاقم قبول شده بودم ولی نرفتم نوبتم سوخت😭به فکر اینم برم دیپلم فنی امتحان بدم مدرک اونو بگیرم ولی خانوادم نمیزارن میگن الکیه خیلی طول میکشه وکاربرد نداره

سلام عزیزم رشتتون ریاضیه ؟ من خودم رشتم ریاضی فیزیک بود و قبول دادم که هندسه درس سختیه خیلی وقتا هم گنگه باید استدلالت قوی باشه. نگران نباش به نظرم معلم خصوصی بگیر  یا سی دی درسی بگیر الان که دیترسی به همه چیز آسون شده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم رشتتون ریاضیه ؟ من خودم رشتم ریاضی فیزیک بود و قبول دادم که هندسه درس سختیه خیلی وقتا هم ...

اینترنتی نمیتونم بخونم راستش از اول نتونستم واسه درسام باگوشی تمرکز کنم کلاس هم چندجلسه رفته بودم بخداا بلدم کم وزیاد ولی سرجلسه رفتنی همه چی یادم میره خراب میکنم بچه شیرخوارم دارم وقت نمیکنم دیگه😭

اینترنتی نمیتونم بخونم راستش از اول نتونستم واسه درسام باگوشی تمرکز کنم کلاس هم چندجلسه رفته بودم بخ ...

ببین بعضی وقتها یک درس مثل هندسه که مطالبش سنگینه میتونی روی بخشی که میدونی مهمتره و از اون بخش بیشتر میاد ، تمرکز کنی و بیشتر اونا رو بخونی