2821
2789
عنوان

بارداری

108 بازدید | 12 پست

سلام خانما من وارد هفته ۹ بارداری شدم و توی این مدت هیچ رابطه جنسی با همسرم نداشتم . اما امروز توی خواب ب ارگاسم رسیدم متاسفانه و با درد شکم از خواب بیدار شدم اول دردم زیاد بود بعد آرومتر شد . خیلی نگرانم چیکار کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی باحاله ها.منم دقیقا شرایطم مشابه شماس چرااینجور ی میشه تو خاب؟

نمیدونم والا . اصلا من بهش فکر نمیکنم و هیچ حسی هم ندارم نمیدونم چیکار کنم از زایمان زود رس و لکه شدن و..‌ میترسم

خب چرا رابطه نداری؟!  اگه از نظر پزشکی مشکلی نداری ن خودتو اذیت کن ن اون بنده خدارو

من دوبار سابقه سقط داشتم . قبل از تشکیل قلب جنین دکترم گفت رابطه نداشته باشم . 

چرا ارتباط نداشتی ؟دکترت گفته نداشته باش 

اتفاقا برای زایمان طبیعی خیلی مفیده ارتباط زنانشویی 

من که تا ماه آخر هم داشتم مشکلی هم نبود خدا رو شکر 

تو خواب مشکلی نیست انقباض عضلات شکمت هست 

از روزهای بارداری لذت ببر عزیزم 😊پارسال تو شرایط الان شما بودم چه روزهای خوبی بود فقط ترس‌های الکی تلخش میکرد 

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
خدا بچتونو حفظ کنه براتون عزیزم

قربون محبت شما ❣️

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)