2821
2789
عنوان

خیاطی

2087 بازدید | 29 پست

قدیما که 12..13سالم بود تابستونا میرفتم اموزشگاه خیاطی ب اصرار مامانم خیاطی یادبگیرم

اماهرسال ی متد متفاوت. 

و بعد ک مدارس باز میشد چرخ خیاطی رو جمع میکردم. 

همین باعث شد زده بشم از خیاطی بااینکه در مدت کلاس خیلی خوب میدوختم. 

اماالان ک 31سالمه هیچی یادم نیست

حتی فکر میکنم علاقم ندارم بهش. 

امابخاطرشرایط مالی نیاز دارم ک یادبگیرم لااقل برای دوخت و دور خانواده. 

ب نظرتون اموزشگاه بهتره یا فنی حرفه ایی یا مجازی؟ 

من خیلی وسواس دارم مدام سوال ایماد میشه برام حین کار

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دقیقا شرایط تو رو داشتم ولی عاشق کارمم  تابستونا خیاطی میرفتم  بعدش مدرسه  باور ...

من اصلا حافظه خوبی ندارم

حتی تو کلاس میگفتن بعد میومدم خونه جزوه رو باید بارها مسخوندم

البته تو همه چیز اینجوری ام 

مشاوره ک رفتم گفت بخاطر کمال گرا بودنته 

فک میکنم نباید اصلا خطا بره تا خطا میکنم برام ی شکست بزرگ محسوب میشه

خواهر من هنرستان طراحی و دوخت خوند و سالهاست که کار میکنه بعد از کرونا هم برای تغییر متد و حرفه ای تر شدن یه سری دوره ی مجازی تهیه کرد که عالی ان و پشتیبانی دارن

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...

عزیزم فنی حرفه ای از اموزشگاهای خصوصی بهتره معمولا اموزشگاه دارها نمیذارن از چرخ خیاطی با اتو در حین اموزش استفاده کنی خیلی از اموزش دادن کوتاهی میکنن ولی فنی حرفه ای و مراکز اموزشی دولتی خیلی بهنره هم مربی اونجا خوب اموزش میده هم در حین کار چرخ خیاطی و اتو اماده استفاده اس 

عزیزم فنی حرفه ای از اموزشگاهای خصوصی بهتره معمولا اموزشگاه دارها نمیذارن از چرخ خیاطی با اتو در حین ...

اخه تو سرچ هایی ک کردم خوندم ک فنی حرفه ایی ریز ب ریز نکات رو نمیگه