2777
2789

ببینید این مرد ۴۰ و خرده ای سالشه البته به روزه و شبیه باباها نیس و بهش میخوره مرد آزادی باشه یعنی زن و بچه دار بهش نمیاد و مغازه داره.

تقریبا یه ساعت پیش زنگ زدم چند تا بوق خورد تا برداشت( نمیدونم خواب بود یا مغازه اش بود ولی حس کردم خواب بود🤐 ) 

گفتم سلام وقت بخیر اونم بعد چند ثانیه یه جوری گفت وقت بخیر گفتم دستگاه تصفیه آب دارید گفت چی گفتم آقای فلانی هستید دیگه گفت بله دوباره گفتم فلان دارید بعد اینجا با یه حالت تقریبا بدی گفت بله دیگه گفتم خب قیمتش چطوریه یه عدد گفت گفتم خودتون نصب میکنید گفت بله خانم گفتم باشه تشکر دستتون درد نکنه خدانگهدار اونم یه جورایی گفت خواهش میکنم همچین چیزی صبر کرد اول من قطع کنم 

بگید به نظرتون خیلی ضایع بازی درآوردم؟ 

وای صداش پشت گوشی خیلی خوب بود ولی اصلا از صداش هم مشخصه مرد خشن و جدی هست.

راستش ازش ترسیدم مخصوصا اونجا که گفت بله دیگه.

به نظرتون ممکن بهم زنگ بزنه یا پیام بده خودش؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالته؟ اگر نوجوانی که طبیعی هست روی کسی کراش بزنی ولی صبر کن دیگه ادامه ندی، آخه مرد چهل و چند ساله رو چه به بچه نوجوون. کلا کارت خوب نیست، اونکه اصلا متوجه نیست، شما فقط خودت رو آزار میدی

وای افتادی دنبال مرد 40 ساله از کجا میدونی واقعا زن و بچه نداره  بعد تو مرد 40 ساله میخوای چیک ...

تو هم ببینیش و باهاش حرف بزنی متوجه میشی اصلا بهش نمیاد زن و بچه داشته باشه 

اتفاقا بیشتر بهش میاد مثلا دیشب پارتی بوده که الان تا این ساعت خوابه تا مرد خانواده و زن و بچه