2777
2789

بچه ها من ۷ ماهه که ازدواج کردم،شوهرم هرروز محل کارش با مادرش حرف میزنه، هرروز هم بمن زنگ میزد درحد یه دیقه حال احوال میکرد، روزهای تعطیل اگه به مادرش زنگ نزنه همش گله میکنه و میگه غش کردی سمت زنت چرا رنگ نمیزنی

الان یه هفته ست شوهرم دیگه بمن رنگ نمیزنه 🥲درصورتیکه در حد چندثانیه فقط صدامو میشنید ، نمیخوام هرروز با مادرش حرف بزنه چون اون خیلی ریز و سیاست مدارانه همه امارهای منو از شوهرم میگیره شوهرمم بعش میگه چون یک درصد هم فکر نمیکنه مادرش نیت سو داشته باشه ، درصورتیکه خودم دیدم مادرش برامون دعای سردی گرفته 

بنظرتون چیکار کنم ؟

وای ینی مادرش راضی به ازدواجتون نبود؟ کارت سخت شد که

جرا بود ، سنتی ازدواج کردیم، ولی خیلی حسودی میکنه بهم چون دختر نذاشته ، چشم نداره توجه شوهرم بمن رو ببینه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه راهکاربگم انجام بده .اما برای مثبت هاانجام بده.یه کانالی هست کد میده کدهاش زندگیمو نجات دادن اما باید گوش یدی تنبلی بداری کنار چون با گوش دادن درزمان صبح نتیجشو میبینی بعدنماز صبح تا۲۱ روز

2790
2778
2791
2779
2792