2777
2789
عنوان

مدفوع نوزاد

670 بازدید | 15 پست

من نوزاد یک ماهه م چند روزه که مدل دفع ش عوض شده و یکبار در روز به حجم فوق العاده زباد و آبکی هستش و همه جا از تشک و لباس و سر تا پاش کثیف میکنه

من دوبار در روز علاوه بر شیرمادر بهش شیرخشک میدم و دکتر گفت که نوزادهای شیرخشک اینجوری میشن 

شیرخشک ش نان کامفورت و هرچی تلاش مبکنم با شیر خودم سیر نمیشه برا همین نمیتونم قطع کنم

واقعا خسته شدم هربار همه جا گند میزنه_  میخوام بدونم کیا تجربه داشتن تا کی اینجوریه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پوشکش رو یه سایز بزرگ کن 

دیگه در نمیاد 

این نشونه کوچیک شدن پوشکشه

من عاشق کشورم و رهبرمم هستم . خدایا محافظ رهبرم باش الهی آمین. دست نیروهای امنیت واقعا درد نکنه ، لعنت بر کسایی که می خوان ایران رو نابود کنند

منم بچم از ۷روزگی اینا دیگ هرچی شیر میخورد سیر نمیشد من پشت هم سه ساعت اینا مینشستم بهش شیر میدادم مخصوصا شبا خیلی سخت تر بود برام ولی ماه اولش خیلی بهش شیر میدادم چندساعت پشت هم فقط مینشستم بدون استراحت بهش شیر میدادم ۱۰ روزگی بردمش دکتر گف‌وزنش بالا نرفته باید شیر خشک بدی هرشیر خشکی میگرفتم بهش نمیساخت یا ابشاری بالا میاورد یا شکمشو سفت میکرد دیگ اصلا بهش شیر خشک ندادم کلا ی هفته هم فکرنکنم شیر خشک داده باشم ماه دوم بردمش دکتر دکتر گفته اصلا دیگ شیر خشک نده ی ذره هم نده وزنش رفته بالا تازع زیادم رفته شیر خودت عالیه احتمالا برای توهم همینه

حتما شیر خشک بهش نمیسازه اسهالش میندازه

نه یبار در روز اسهالی حجم بالا کار میکنه 

قبلا چندین بار کوچک دفع داشت

شما هم نوزادتان شیرخشک بود؟ این مشکل نداشتید؟

نه یبار در روز اسهالی حجم بالا کار میکنه  قبلا چندین بار کوچک دفع داشت شما هم نوزادتان شیرخشک ...

برای من اصلا هیچ کدوم بهش نمیساخت حساسیت داشت نان یک دادم ببلاک دادم ببلاک کامفورت و ای ار بعد پپتی جونیور هیچ کدوم نساخت

منم بچم از ۷روزگی اینا دیگ هرچی شیر میخورد سیر نمیشد من پشت هم سه ساعت اینا مینشستم بهش شیر میدادم م ...

عزیزم اونوقت چکار میکردی شیرخشک نخورد؟

من دیروز هرچی سعی کردم با شیر خودم سیر نمیشد هر نیم ساعت به نیم ساعت شیر میخواست 

تمام دیشب رو چسبیده بود بهم ولی سیر نمیشد تا شیرخشک نخورد

این موقع ها چکار میکردید؟ 

عزیزم اونوقت چکار میکردی شیرخشک نخورد؟ من دیروز هرچی سعی کردم با شیر خودم سیر نمیشد هر نیم ساعت به ...

من مینشستم شیر میدادم چون موقعی ک شیر خشک میدادم ایشاری بالا میاورد خیلی زیاد من از بالا اوردن خیلی میترسیدم بدون نظر پزشکم خودم دیگ شیرخشک ندادم

خودم مینشستم شیر میدادم تا دو سه ساعت بالاخره خسته میشد یکی‌دو ساعت میخوابید ماه اول ک تموم شد ماه دوم یکی دو روز خوب بود معمولی شیر میخورد ی روز دیگش باز تا شب همینجوزی پشت هم شیر میخورد 

وسطای ماه دوم بردمش برای چکاب گف وزنش خوب بالا رفته گقتم من اصلا شیر خشک دیگ ندادم گف اصلا دیگ نده شیر خودت عالیه ماه اوله میگم برای توهم شاید همین باشه چون نوژادا ماه اول خوب نمیتونن شیر بخورن

اخه بزرگتر بگیرم از بغل پا گشاد میشه و بازم میزنه بیرون گلم 

نه عزیزم دیگه اونجوری نمی زنه 

چون بغلاش کشی هست می چسبه

من عاشق کشورم و رهبرمم هستم . خدایا محافظ رهبرم باش الهی آمین. دست نیروهای امنیت واقعا درد نکنه ، لعنت بر کسایی که می خوان ایران رو نابود کنند

من مینشستم شیر میدادم چون موقعی ک شیر خشک میدادم ایشاری بالا میاورد خیلی زیاد من از بالا اوردن خیلی ...

مرسی عزیزم از چند ماهگی شیرخوردن عادی شد و دیگه چند ساعت پشت سرهم  آویزون نمیشه؟ 

عزیزم اونوقت چکار میکردی شیرخشک نخورد؟ من دیروز هرچی سعی کردم با شیر خودم سیر نمیشد هر نیم ساعت به ...

لبه پشت پوشک و به داخل تا کن تا بیرون نیاد نی نی چند وقتشه؟ اخه نوزاد کلا مدفوعش نرم تا وقتی به غذا بیفته سفت می شه ببخشید واضح گفتم