2777
2789

بچه ها خیلی عجیب غریبه یکی بیاد تحلیل کنه واسم اول این تاپیک رو بخونید بعد اینجارو بخونید 

امروز صبح از خواب بیدار شدم دوباره خوابم برد همون صبح خواب دیدم رفتم حرم امام رضا از یکی ادرس میپرسم بعد واقعا رسیدم به حرم من 12 ساله نرفتم ولی عین واقعیت بود الان ک مینویسم انگار واقعا صبح اونجا بودم

تا خود گنبد چندین در چوبی بود ک به یکیش که رسیدم خودش باز شد دره و رفتم داخل

و زیارت میکردم تو حیاط رو به رو گبند بود ... 

تا اینکه داخل حرم رفتم همه نشسته بودن یه خادم هم بود برای اونجا بود سه نفر دیگه بودن که منو میشناختن ولی من نمیشناختمون صورتشون پیدا نبود اون خادمه از توی یک چیزی غذای ک تو خونه درست کرده بود داد به اینها بخورن و منم خیلی گرسنه بودم به من ندادن یکیش تعارف زد گفت بیا بخور اونها اخم کردن منم گفتم ن نمیبینی چجوری قیافه گرفتن پاشدم با دل ناراحت رفتم یهو یکی گفت نگران نباش الان غذای حرم بهت میدن به جای غذای خونگی فکرمیکنم غذا رو دادن و از خواب بیدار شدم یا ندادن رو نمیدونم اما اون صدائه بود ک میگفت غذای حرم بهت میدن ب جای این غذا

دلیل این خواب و اون اتفاق تو تاپیک چیه من اصلا تو فکر هم نبودم این خوابو دیدم 

ی چیزی بهتر بهت میدم 

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍

اون کار برات خوب نبود 

درسته ناراخت شدی اما بهتری شغل برات میده صبر کن

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم وقتی ۱۲ ساله نرفتی خودشون طلبیدن تو رو برو

مگه میشه خوششون نیاد از ما؟

حتما حکمتی بوده که نرفتی اون سر کار

من که کل زمین و زمان رو نذر کردم همه چی ام اوکی بود ولی نشد

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️