2777
2789
عنوان

کار اینترنتی

209 بازدید | 30 پست

سلام دوستان یک پیج رو تبلیغ کردن که با انجام دادن گویندگی تایپ و... میتونی درامد بالایی کسب کنی روزانه

اسم پیجش هم ایران کارمند بعدش که مراجعه کردم

گفتن باید ۱۰۰ تومن واسه استخدام بدی

منم دو دل شدم نکنه کلاهبرداری باشه

کسی تاحالا از این کارا کرده؟

و اینکا الان کار میکنین مجازی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شنیدم کلا همه اینا دروغه 

بعد این که پولو دادی 

می ندازنت کانالشون  کار می دن بهت ولی خیلی کم 

می گن باید بازم پول بدی تا خصوصی باشی بهت کار بیشتر ردیم 

که بازم اون جا تو نوبه می مونی 

شکایتم نمیشه کرد چون پایین 100 تومن شکایت نداره

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

کلاهبرداریه 

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍

من یبار پول ریختم ثبت نام کردم اصلا معلوم نیست چی به چیه یه کاناله فایل میزاره مثلا 5تا ازش میخاد هرکی زودتر فرستاد بهش پول میدن بقیه کشک صبح تا شب میخاد کشیک بکشی😂🤦من هزار تومنم گیرم نیومد

اونوقت 38تومن بود من گفتم پس بدین نمیخام یه ده تا آیدی هی میدادم به این بگو به اون بگو آخرم یکی گفت باید بری کارت ملیت شناسنامت برامون با اسکن بفرستی یعنی روش عکسم گرفتم فرستادم قبول نکرد یکم شرایط گذاشت جلو پام منم قیدش زدم

چه کاری ؟ 

همه مدل درامد زايي داره مثلا يكيش همين شماره مجازى هس شما كار خاصى نميكنى ميرى شماره ميخرى بعد ك درستش كردى ميتونى بفروشى ب همون ك خريدى خيلى هم قديم هس و قابل اعتماد خاستى كانال تلگرامشو ميفريتم 

و ميشه روزى تا ٢٠٠هزارتومن كار كنى شايدم بيشتر 

كاربر آقا هستم
اونوقت 38تومن بود من گفتم پس بدین نمیخام یه ده تا آیدی هی میدادم به این بگو به اون بگو آخرم یکی گفت ...

هر روز فیش واریزی هاشونو عکسشو میزارن

خیلی از بلاگر ها معرفی کردن😑