2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1899 بازدید | 128 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اینا براشون عادت شده هیچیم نیست شک نکن بهش عادت دارن به گوشی من خیلیارو دیدم شوهرشون اینجوریه

از لحاظه اینکه ب گوشی معتاد شده شکی نیست

ولی خو اخه بیس چاری انلاین اصن مگه میشه

بخدا کلکی زیر سرشه حس میکنم😔

نتش مگه چقده ک دم ب دیقه بره فیلم ببینه

از لحاظه اینکه ب گوشی معتاد شده شکی نیست ولی خو اخه بیس چاری انلاین اصن مگه میشه بخدا کلکی زیر سرش ...

نه عزیزم شک نکن ان شاءالله که چیزی نیست بیخودی اعصابتو خراب نکن

خداکنه جیزی نباشه😔اط بس جک میکنم انلاینیشو خستم دیگه

سلام گلم خوبی؟حالت چطوره؟ عزیزم خودتوخیلی درگیرنکن یا درست میشه یا تموم میشه بیخیال باش یک چیز دیگه ای هم هست که شما ازهم دور هستین حساس شدی بهش 

ببین قرارشد دوستت امتحانش کنه بعدش توام روبیکا نصب کن یکسره انلاین باش بزار حرصش بگیره من روبیکا ندارم نمیدونم تماس تصویری داره یانه  همش بهش تصویری زنگ بزن بگو دلم تنگ شده برات 

خواننده خاموش همیشگی💔💔
سلام گلم خوبی؟حالت چطوره؟ عزیزم خودتوخیلی درگیرنکن یا درست میشه یا تموم میشه بیخیال باش یک چیز دیگه ...

سلام عزیزم تو خوبی

حوصله ندارم برم لجشو دربیارم😔

ن از امتحان کردن میترسم فعلا نمیخام

فقط این شک ام ول کنم نیست

وقتایی که فکرمیکنی بیرونه انلاینه تصویری زنگ بزن بهش بعدش خودتم همش انلاین باش بگو فیلم چی نگا میکنی برا منم بفرست منم میخوام نگا کنم حوصلم سر رفته  یک چیز دیگه بی محلی هم جواب میده مثلا اگه روزی سه چهار بار بهش زنگ میزدی یکبار بزن سرد جوابشوبده اگه مهم باشی براش خودش میگه چرا کم زنگ میزنی

خواننده خاموش همیشگی💔💔
وقتایی که فکرمیکنی بیرونه انلاینه تصویری زنگ بزن بهش بعدش خودتم همش انلاین باش بگو فیلم چی نگا میکنی ...

دیروز اصن از بس اعصابم خورد بود گوشیمو ی نصفه روز خاموش کردم ک دیگ کلا انلاینیشم چک نکنم

ولی وقتی روشن کردم دیدم ۴ بار زنگ زده دوبارم پیام داده بود

از لحاظِ محبت کردن و اینا خوبه ولی دیگ از لحاظ انلاینی شورشو دراورده

دیروز اصن از بس اعصابم خورد بود گوشیمو ی نصفه روز خاموش کردم ک دیگ کلا انلاینیشم چک نکنم ولی وقتی ر ...

خب پس نگرانت هست گلم توام ازش دوری حساس شدی زیادبهش فکر نکن بزار بیاد پیشت تکلیفت مشخص میشه بهش بگو زودتر بیاد پیشت باهاش صحبت کن از نزدیک بیشتر متوجه میشی

خواننده خاموش همیشگی💔💔