2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1899 بازدید | 128 پست
کاش فقط اون قضیه بود این خیلی رو مخمه بخدا خیلی بهش شک دارم دست خودم نیست نمیتونم خوش بین باشم بهش

اول اینکه شکتو ب یقین برسون بمونو ثابت کن که خیانت میکنه ولی اگه خیانت نمیکنه و تو خودت انقدر با خودت درگیری باید بری مشاوره

نارادت نشی ولی با این اخلاقت بعید میدونم زندگیت دوام داشته باشه . همین اخلاقت باعث میشه که اگر شوهرت ...

ب روی خودش ک نیاوردم ک بگم چرا انلاینی

هروقت میگفتم میگف فیلم میبینم کانالم

ولی خب مگه میشه ادم حتی وقتاییم ک بیرونه یا مهمونیه بخاد فیلم ببینه یا کانال بگرده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الان داشتم فیلم هفت ماهگی رو می دیدم، زندگیشون بخاطر یه سوءظن نابود میشه، سعی کن شک نکنی، اون تایم که آنلاینه توام آن باشه ببین واکنشش چیه، حیفه اول زندگی با شک شروع بشه،قضاوت نکن همه چی اونجور که ما فکر می کنیم نیست خودتو عذاب نده،بسپر به خدا

بالاخره هرچی نباشن نامزدن دیگ سعی کنه وقتایی که پیششه ی جوری سر از کارش دربیاره بالاخره همو میبینن د ...

خیلی دیر ب دیر

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

ب روی خودش ک نیاوردم ک بگم چرا انلاینی هروقت میگفتم میگف فیلم میبینم کانالم ولی خب مگه میشه ادم حت ...

در هرصورت اگر به روش هم نیورده باشی روی اخلاقت تاثیر میزاره . به نظرم فعلا اگر نرفتی سر زندگیت نرو تا تکلیفت با خودتو شوهرت روشن بشه

الان داشتم فیلم هفت ماهگی رو می دیدم، زندگیشون بخاطر یه سوءظن نابود میشه، سعی کن شک نکنی، اون تایم ک ...

من خودم با روبیکا با یه اکانت دیگه میرم، ک فقط انلاینی اونو چک کنم خودش نمیدونه من دارم دیدش میزنم

میخام ببینم تا کی میخاد انلاین بمونه

واسه منم دقیقا همین اتفاق افتاد و دختری که دوسش داشتم دیشب فهمیدم با یک نفر هست و دیشبو کلا نخوابیدم ...

وای متاسفام🥺 سعی کن بیخیالش بشی

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕