2777
2789
عنوان

افزایش قد

4790 بازدید | 16 پست

میگن پودر لارا برای افزایش قد خیلی خوبه 

من قدم  خیلی کوتاس  میخوام لااقل بشم ۱۷۵ 🥺 الان ۱۶۴ یا ۱۶۵ هستم خیلی کوتاه قدم شوهرم قدش ۱۷۶  

البته خیلی عاشق قد بلند هستم خیلی دوس دارم قدم بلند بشه 

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

تو الان ۱۶۵ هستی میگی کوتاهی و اونوقت منی که ۱۵۸ هستم خیلیم با اعتماد به نفس میرم تو جمع اههه شکستم اینجا😂😂فک نمیکردم انقد کوتا باشم

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان با سیلی از کامنتای خوبی و قد بلند برای چته مواجه میشی خب ببین ورزش های کششی یا والیبال تاثیر داره لبنیات هم زیاد بخور 

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

از یه سنی به بعد دیگه صفحات رشد بسته میشن و  قد نمیکشی 

چند سالته؟

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

تو الان ۱۶۵ هستی میگی کوتاهی و اونوقت منی که ۱۵۸ هستم خیلیم با اعتماد به نفس میرم تو جمع اههه شکستم ...

و منی ک ۱۴۰ ام نابود شدم 🤣

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
تریغه مصرفش چجوریع

یک کیلو عسل باهاش قاطی میکنی هر صبح ۱ قاشق میخوری البته من نخریدم که بخورم  دوره ۹ ماهه داره توی این دوره ۳ اله ۱۰ سانت قد رشد میکنه 

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

از یه سنی به بعد دیگه صفحات رشد بسته میشن و  قد نمیکشی  چند سالته؟

الان ۱۸ سالمه 😭🥺😐

الان ۱۸ سالمه 😭🥺😐

چند سالگی پریود شدی؟ معمولا ۵ سال بعد از شروع بلوغ صفحات رشد بسته میشه

اینو یه بار یه پزشک توی تلویزیون گفت

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

چند سالگی پریود شدی؟ معمولا ۵ سال بعد از شروع بلوغ صفحات رشد بسته میشه اینو یه بار یه پزشک توی تلوی ...

۱۴ سالگیم پریود شدم 😐