2777
2789

اولی قبل اینکه موعدم بشه و ازمایش بدم تا اخر چهار

دومی از ۱۱ هفته هنوزم تموم نشده هرروز صب بالا میارم

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
اولی قبل اینکه موعدم بشه و ازمایش بدم تا اخر چهار دومی از ۱۱ هفته هنوزم تموم نشده هرروز صب بالا میا ...

آخی ان شاالله همین روزا تموم میشه 🙏 جنسیت بچه هاتون چیه؟

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از همون موقع كه تستم مثبت شد تا پايان ٥ ماهگي شديد بود در حدي كه صبحانه ناهار شام نمي تونستم بخورم فقط چند دونه ميوه اونم نه هر ميوه اي🤮😷🤧

واسه من همه چي بووووو ميداد حتي كسي نميتونست غذا گرم كنه كنارم چه برسه به اينكه درست كنم يا كنارم درست كنن..

خلاصه بعد ٥ ماه كمي بهتر شدم ولي همچنان بود ماه نهم بهتر شدم اونم باز به اجبار ميخوردم كه بچه وزن بگيره داااااغون شدم من حتي خورشتا رو نه تنها تا پايان ٩ ماه بلكه تا چند ماه بعد زايمانم دوس نداشتم..

انشالله براي شما اينجوري نباشه🙏🏻🌹🌱

البته ارزششو داشت اون حال بدي شكر خداي مهربان💚🌱🌹

من از همون موقع كه تستم مثبت شد تا پايان ٥ ماهگي شديد بود در حدي كه صبحانه ناهار شام نمي تونستم بخور ...

وااای چقد سخت 😢

خداروشکر که فرشتتون رو بغل گرفتین 🤩

من ۹ هفته هستم از هفته ۶ تهوع کم و بیش داشتم اونم شبا 

ولی الان دوسه روزه که شکر خدا قطع شده 

نمیدونم باید خوشحال باشم یا نه . دوباره قراره برگرده یا تموم شدش

وااای چقد سخت 😢 خداروشکر که فرشتتون رو بغل گرفتین 🤩 من ۹ هفته هستم از هفته ۶ تهوع کم و بیش داشتم ...

مرسي عزيزم اانشالله شما هم فرشته ي نازتون رو بغل ميگيريد واقعاااا ارزشش رو داره و اينكه نگران نباش تهوع دوره اي هستش و بالاخره ميگذره  و چون ميگذرد غمي نيس پايانش خوش نيني تو اميد بخدا سلامت بغل بگيري و شاد باشي عزيزم😍🌹🌱

آخی ان شاالله همین روزا تموم میشه 🙏 جنسیت بچه هاتون چیه؟

اولی پسر اینیکی دختر

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
مرسي عزيزم اانشالله شما هم فرشته ي نازتون رو بغل ميگيريد واقعاااا ارزشش رو داره و اينكه نگران نباش ت ...

ممنونم عزیزم مرسی از دعای خوب و انرژی مثبتت ❤️🥰😍😘⚘️