2777
2789

سلام خانوما بهترین روش کامبا مطمین واسه جلوگیری از بارداری چیه؟! از ایودی بخاطر درد و چکاپ هاش و اینکه بدنم مستعد عفونته میترسم. از قرص هم بخاطر اینکه حجم شیر رو کم میکنه و عوارض دیگه داره نمیخوام. همسرمم با کاندوم مشکل داره😔 مدتهاست بخاطر ترس از بارداری رابطه نداشتیم و واقعا دیگه داریم اذیت میشیم

به نظرتون چکار کنم؟ شما از چه روشی استفاده میکنین

من دستگاه بهم می‌سازه و دو بار و هر بار پنج سال دستگاه گذاشتم و خیلی راصی هستم، امپول جلو گیری هم میزنن.، و اینکه کاندوم برای خانم ها هم موجود هست. 

دلم برات تنگ شده جونم میخام ببینمت نمیتونم    کاشکی یروز بیایی پیشم و دیگه نری  

دکتر رفتم گفت با این ترسی که از معاینه داری برات قرص مینویسم. ولی قرص حجم شیر رو کم میکنه و از طرفی یکم افسردگی دارم و میترسم بداخلاق تر بشم. دوتا بچه شیر به شیر دارم

دعا کنید زندگیم نپاشه🤦🏻‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دستگاه بهم می‌سازه و دو بار و هر بار پنج سال دستگاه گذاشتم و خیلی راصی هستم، امپول جلو گیری هم می ...

دستگاه گذاشتن دردناک نیست؟ تو رابطه اذیت نمیکنه؟ عفونت رو بیشتر نمیکنه؟

امپول جلوگیری چجوریه؟ نشنیدم اینو

هرچند وقت میزنی عوارض نداره؟

دستگاه گذاشتن دردناک نیست؟ تو رابطه اذیت نمیکنه؟ عفونت رو بیشتر نمیکنه؟ امپول جلوگیری چجوریه؟ نشنید ...

درد که اصلا نداره، فقط موقع گذاشتنش دو ثانیه درد خفیف داره، و بعد اصلا آدم یادش میره که تو بدنش دستگاه هست، عفونت هم من اصلا هیچ وقت نداشتم، امپول هم هم سه ماه یک بار هست، میزنن به بازو، ولی چون هورمونی هست من امتحان نکردم مثل قرص. دستگاه رو یبار امتحان کنن ضرر نداره که، نهایت از اون دسته بودی که بهت می‌ساخت میری یه لحظه درش میاری دیگه. ولی هم اطمینان‌ از بقیه بیشتره، هم مدت زمانش زیاده، برای من که از همه لحاظ مفید بوده، سر هر بار قصد بار دار شدنم هم میرم درمیارم و بعد از زایمان هم میرم باز میزارم 

همش میگم چرا دردورنج و عوارضش واسه من باشه و بیشتر عشق و حالش واسه همسرم‌. ادم بهش حس بدبختی دست مید ...

خوب همسرت رو راصی کن بره جلو گیری کنه، یه چیزی هست میزارن تو بازو همسرت، درد هم زیاد نداره، چیز زیادی ازش نمیدونم، تو گوگل سرچ کن 

دکتر رفتم گفت با این ترسی که از معاینه داری برات قرص مینویسم. ولی قرص حجم شیر رو کم میکنه و از طرفی ...

نه خدانکنه، چرا بپاشه، یکم خودت رو رها کن، درد نداره اصلا، تا اوضاع خراب تر نشده زندگیت رو جمع کن، چون مرد ها زیاد از این موضوع خوششون نمیاد که رابطه نباشه یا حتی کم باشه 

نه خدانکنه، چرا بپاشه، یکم خودت رو رها کن، درد نداره اصلا، تا اوضاع خراب تر نشده زندگیت رو جمع کن، چ ...

۱سال میشه رابطه نداشتیم باهم و هردو بشدت کلافه ایم مخصوصا که ببخشید احساس نیاز من بیشتره ولی چرن راه بارداری بی عوارض نداشتیم موندیم توش. تو معاینه خودمو سفت میکنم و میترسم دست خودم نیست دکتر گفت درد داره اینطوری نمیتونی دستگاه بزاری. توکل برخدا برم سمتش انگار چاره ای نیست

۱سال میشه رابطه نداشتیم باهم و هردو بشدت کلافه ایم مخصوصا که ببخشید احساس نیاز من بیشتره ولی چرن راه ...

یک سااااال، والا خوب شوهری داری، من اگه یبار بگم نه بار دوم دیگه ناراحت میشه و ناراحتی میکنه، اگه یک سال باشه که طلاقم میده بخدا، بابا زودتر باید به خودت میومدی،. ولی حالا دیگه گذشته، نه والا درد نداره بخدا، فقط شل کردن میخاد، به دکتر بگو که استرس دارم و بهم وقت بده تا آروم بشم، اگه. دکتر خوبی باشه بهت آرامش میده، یا برو پیشش. بگو بهت آمپول ضد استرس و ضد درد برات بنویسه بزنی قبلش تا ریلکس بشی، خودت رو کاملا شل کنی اندازه دو ثانیه درد کم احساس میکنی فقط و بعدش تمام. حتما برو عزیزم مرد ها یدفعه تحملشون تموم میشه گلم.