2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بچه ها رو یه مود نمیمونن تعقیر میکنه تو سعی کن براش لبخند بزنی جمله های عاطفی قوربون صدقه برو بچه رو خیلی تاثیر داره هیچوقت حتی اگ دلت از هزار جا پره سر بچه خالی نکنی چون روحشون لطیفه زود همه چیو یاد میگیرن و در اینده لجباز میشن

مطمنی-اخه بعضی وقتا این جوری میکنه-مادر شوهرم گفت بچت خیلی عصبیه-انقد ناراحت شدم

ن عزیزم من مشاور کودکم 

چون نمیتونه منظورشو برسونه و حرف بزنه عصبی میشه حتی بعدا یاد میگیره موهای خودشو میکشه

ن عزیزم من مشاور کودکم  چون نمیتونه منظورشو برسونه و حرف بزنه عصبی میشه حتی بعدا یاد میگیره مو ...

اره تو سر خودشم میزنه-موهاشم میکشه-اخه مادر شوهرم گفت بچت خیلی عصبیه-خیلی ناراحت شدم این جوری گفت-منم گفتم عصبی نیست-شیطنت بچگیه

خسته ترینم
اره تو سر خودشم میزنه-موهاشم میکشه-اخه مادر شوهرم گفت بچت خیلی عصبیه-خیلی ناراحت شدم این جوری گفت-من ...

کسی اذیتش نمیکنه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن