2777
2789

محل کار ضعیفم از ظاهرم معلومه اعتماد بنفس ندارم 

خیلی سادم و زود گول میخورم و به همه اعتماد میکنم 

تصمیمامو میگم به همکارا .. ضربه هم خوردم باز دوباره و ارزش خودمو اوردم پایین

بقیه سوالی ازشون بپرسم به نفعشون نباشه دروغ میگن ولی منه ساده ...همه چیمو لو میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ساده و زودگول خور نیستم ولی یک رو و یک رنگم اهل دروغ و پنهانکاری نیستم ولی خیلی‌ها باهام برخورد داشتند که دستشون برام رو شده ولی خب بازم من نمیتونم مثل اونا باشم خدا نکنه کسی ازم کاری یا کمکی بخواد تمام تلاشم رو میکنم صادقانه البته بعضی‌ها مزدمو میزارند کف دستم ولی خب من اینم

خب وقتی متوجه مشکلاتت هستی با جای پاک کردن صورت مسئله سعی کن رفعشون کنی که دیگه ضعیف و بی اعتماد به نفس نباشی

اینجوری تمام موقعیت های خوب زندگیتو از دست میدی

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

بجای صورت مسئله مشکل رو حل کن❤️

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
خب وقتی متوجه مشکلاتت هستی با جای پاک کردن صورت مسئله سعی کن رفعشون کنی که دیگه ضعیف و بی اعتماد به ...

اگه خودمو درس کنم نگاه بقیه نسبت به من عوض میشه؟ اخه اونا که سادگی و حرفای منو یادشون نمیره

اگه خودمو درس کنم نگاه بقیه نسبت به من عوض میشه؟ اخه اونا که سادگی و حرفای منو یادشون نمیره

حرف آدما یک درصد هم اهمیت نداره

اونا الان به سادگیتون می‌خندن پس فردا به فلان پس اون فردا به بیسار 

پس مهم‌نیست و دل آدمارو لازم نیست به دست آورد

برای خودتون و شادی و موفقیت خودتون زندگی کنید

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

محل کار یه نمونه از کل جامعست خودت باش اما چرا تصمیمات رو میگی ساده باش ساده لوح نباش بعدشم از سر کار میای بیرون دو روز دیگه تو زندگی چیکار میکنی تو مسائلت با خانواده خودت و همسرت...  تو جامعه... بجاش قوی باش و رشد کن