2777
2789
عنوان

لکه لانه گزینی

56 بازدید | 6 پست

سلام کسی هست که لک لانه گزینی داشته باشه؟؟من امروز که تخمک گذاریم بوده لک دیدم بعدازظهر هم که داشتم میرفتم نونوایی خیلی کمردرد داشتم دیروز هم رابطه بدون جلوگیری داشتم لک ازچی می‌تونه باشه؟؟

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...
من چهار روز مونده به پریودم دو روز لکه قهوه ای دیدم بی بی چک زدم هاله انداخت 

نمیدونم پا درد دارم همش قبل پریودی پا درد میگیرم الآنم همونطورم هوووف 

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم پا درد دارم همش قبل پریودی پا درد میگیرم الآنم همونطورم هوووف 

من به جز لکه بینی هیچ علامت نداشتم تا ماه چهار که شکمم بزرگ بشه کوچکترین علائم بارداری رو نداشتم

یا جواد الائمه ادرکنی
من به جز لکه بینی هیچ علامت نداشتم تا ماه چهار که شکمم بزرگ بشه کوچکترین علائم بارداری رو نداشتم

وای خوشبحالت عزیزم من که توحسرتش هستم الان سه ساله 

وای خوشبحالت عزیزم من که توحسرتش هستم الان سه ساله 

منم تنبلی داشتم دیر باردار شدم میفهمم انتظار سخته آن شاالله هر چه سریعتر خدا یه نی نی سالم و صالح بهت بده

یا جواد الائمه ادرکنی
منم تنبلی داشتم دیر باردار شدم میفهمم انتظار سخته آن شاالله هر چه سریعتر خدا یه نی نی سالم و صالح به ...

مرسی عزیزم ❤️❤️❤️