2777
2789
عنوان

خارج از رحمی😭😭😭

534 بازدید | 23 پست

نباید اینجوری میشد...نباید اینجوری بستری میشدم...باید واسه دنیا اومدنت میومدم بیمارستان...باید واسه دنیا اومدنت لباس بیمارستان میپوشیدم...باید واسه دنیا اومدنت اولین عمل زندگیمو انجام میدادم...نباید اینجوری میشد...خدایاااا چطور دلت اومددددد میدونی چند وقت صدات زدم و زجه زدم چطور نشنیدی زجه هامو...

خدایا یه دنیا ممنونتم که امسال عیدیمو دادی  ۱۴۰۲/۱/۵ بی بی چکم مثبت شد🙏خدایا شکرت که معجزتو نشونم دادی لطفا خودت مراقب معجزت باش که تو بزرگی و بخشنده🙏🌹لطفا برای سلامتی فندق تو دلیم صلوات بفرستید ممنون💞چطور دلت اومد انقدر زود بگیریش ازم اخه خدا جون چطور😭😭۲۸/۱/۱۴۰۲

خدا کمکت کنه

میفهممت من هنوز هر سال همون روز ناخوداگاه حال دلم بد میشه و گریه

چادرت را بتکان‌ روزی ما را بفرست ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ای مادر یا فاطمة الزهرا🤲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو عید همه گفتن بهم عیدی دادی ازمایشم مثبت شده خداااا این بود عیدیتتتت

خدایا یه دنیا ممنونتم که امسال عیدیمو دادی  ۱۴۰۲/۱/۵ بی بی چکم مثبت شد🙏خدایا شکرت که معجزتو نشونم دادی لطفا خودت مراقب معجزت باش که تو بزرگی و بخشنده🙏🌹لطفا برای سلامتی فندق تو دلیم صلوات بفرستید ممنون💞چطور دلت اومد انقدر زود بگیریش ازم اخه خدا جون چطور😭😭۲۸/۱/۱۴۰۲

عزیزم منم اولین بار بعد از کلی دوا دکتر حامله شدم

خارج از رحمی شد

ولی عنل نکردم و با آمپول سقط کردن.

بعد از سقط دیگه دارو نخوردم و سه ماه ‌کامل فقط عرق فراسیون خوردم

بعد سه ماه اقدام کردم و بعداز اولین اقدام باردار شدم

بعد از سقط رحم کلا پاکسازی میشه و کاملا آماده میشه برای یک بارداری خوب و عاالی

پس بدون حتما حتما حکمتی داشته.

اگه با دارو باردار شدی بدون حتما عوارض دارو ها ممکن بود رو بچه اثر بزاره.

مطمعن باش هیچ کار خدا بی حکمت نیست بهش ایمان داشته باش

خدا کمکت کنه میفهممت من هنوز هر سال همون روز ناخوداگاه حال دلم بد میشه و گریه

دارم دیونه میشمممم مخصوصا وقتی میگن صلاح بوده و خدا خواسته...چرا باید صلاح یه زن این باشه😭😭😭

عزیزم منم اولین بار بعد از کلی دوا دکتر حامله شدم خارج از رحمی شد ولی عنل نکردم و با آمپول سقط کرد ...

مرسی گلم از نظرت ولی ای کاش بدونم چرا این باید صلاح باشه...😭

دارم دیونه میشمممم مخصوصا وقتی میگن صلاح بوده و خدا خواسته...چرا باید صلاح یه زن این باشه😭😭😭

عزیزم حکمت هارو نمیدونی میدونم حالت بده.عموی من40سال بچه دار نشد خدا تو 60سالگی بهش  بچه داده تازه 3تا بچها شم مردن

هیچ کس از صلاح و تقدیر خبر نداره صبر کن 

مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است 
عزیزم حکمت هارو نمیدونی میدونم حالت بده.عموی من40سال بچه دار نشد خدا تو 60سالگی بهش  بچه داده ت ...

نمیدونم واقعا خوب نیستم اصلا فکرم کار نمیکنه فقط میدونم خوب نیستم...

مرسی گلم از نظرت ولی ای کاش بدونم چرا این باید صلاح باشه...😭

اگر قرار بود ما بدونیم.که دیگه تقدیر نمیشد 

باید خودتو به خدا بسپاری شاید اگر قراره بود به دنیا بیاد زندگیش سخت میشع یا اینکه خدایی نکرد زبونم لال دچار بیماری میشه

مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است 
منم سقط شدخیلی حالم بدشد😔

خدا به هممون صبر بده فقط...

نمیدونم واقعا خوب نیستم اصلا فکرم کار نمیکنه فقط میدونم خوب نیستم...

اشکال نداره عزیزم خودتو سبک کن خودتو به خدا نزدیک کن تا قلبت آرام بشه ♥♥برات دعا میکنیم

چند وقت پیش بود کسی تاپیک زد هرچیزی را به زور از خدا نخوایم خودمونو بسپازیم به صلاح خدا 

میگفت انگاز زنداییم خیلییی خیلییی اصرار و پافشاری داشت به بچه دار شدن بعد که خدا 3تا بچه بهش داد  

انگار بعد که بزرگ شده بودن هر 3تو تصادف کشته میشن و زندایی میمونه و یه کوه غم 

اینارو نگفتمکه حالت بد شه گفتم که بدونی هرچیز به دست خداست توکل کن

خدا میگه بعد از هرسختی آسانی است عموم بعد از کلی سختی و درد و رنج الان خوشحاله

اشکال نداره عزیزم خودتو سبک کن خودتو به خدا نزدیک کن تا قلبت آرام بشه ♥♥برات دعا میکنیم چند وقت پیش ...

مرسی عزیرم از لطفت..مرسی که وقت گذاشتی برام