من هرچی خونه مادرشوهرم میرم جاریم دست ب شوهرش میزنه نگاش گاش منو بهش میگه واقعا ناراحتم چرا باید ب شوهرت بگی منو نگاه کنه
زهرا هستم مامان ی دختر ناز و دوقلو اسم دخترم رکسانا اسم پسرام دایان و دیان..دوقلوهام ارثی هستن چون منو ابجیم دوقلو هستیم از طرفی همسرم و داداشش دوقلو هستن رکسانا ۶ ساله هست پسرام تازه متولد شدن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب تایمای متفاوت از اونا برو خونه مادر شوهرت یا سعی کن جلوچشمشوننباشی هر کاری بکن اما یجوری رفتار ...
اره جدیدا همین کارو میکنم من معضب میشم مرد غریبه از قصد نگاه کنه پارسال بخدا شنیدم ب شوهرش گفت نگاش نگاش کن ببین من چاق ترم یااین😔خیلی بهم برخورد چرا باید شوهرت تو نخ من باشه ب چ قیمتی
زهرا هستم مامان ی دختر ناز و دوقلو اسم دخترم رکسانا اسم پسرام دایان و دیان..دوقلوهام ارثی هستن چون منو ابجیم دوقلو هستیم از طرفی همسرم و داداشش دوقلو هستن رکسانا ۶ ساله هست پسرام تازه متولد شدن
شاید اون لحظه حرفی میزنید یا کاری میکنید که باب میل ایشون نیست
ن اتفاقا وقتایی ک همسرم نبست اینکارو میکنه
داداچ داره برعکس میزنه به شوهرش میگه به یه زن دیگه نگاه کنه🤣🤣🤣 این مواقع گوشیت بگیر دستت سرت شلو ...
دوراز جونت از سگ کمتره
اون لحظه که این کار رو میکنه شما در حال انجام چه کاری هستید؟
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
اون لحظه که این کار رو میکنه شما در حال انجام چه کاری هستید؟
ن بخدا نشستم یا فیلم تلویزیون میبینم یا بامادرشوهرم میحرفم
ن بخدا نشستم یا فیلم تلویزیون میبینم یا بامادرشوهرم میحرفم
خب پس با خودش درگیره شما بی تفاوت باش و وقتی اونا هستن یه جایی بشین تو دیدش نباشی
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)