تازه_عروس_خونه مدیر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 2232 عنوان بخوام | مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 38 پست خیانته شوهره رو جبران کنم.در حق آدمی مثل من هرگز نباید چنین کاری میکرد،هرگز.حتی در حد یه پیام جواب دادن.چون من بعد از عقد دست از پا خطا نکردم.ولی اون اعتمادمو فرو ریخت.کاش بمیره راحت شم.نظرتون چیه؟ ۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰ ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰ 1402/01/26 | 22:27 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تازه_عروس_خونه مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 2232 بیاپیوی بهت میگم داستان داره اصرار داری خودت بیا😐😑😏 ۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰ ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰
علیaaaa عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 54 همینجا بگو. اینجا نمیشه همه چیز بگی باید اسم شوهرتون و اسم خودتون اسم مادرت بگی کلی چیز دیگر چون با قرآن برات دعا می کنه کتاب داره
تازه_عروس_خونه مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 2232 اینجا نمیشه همه چیز بگی باید اسم شوهرتون و اسم خودتون اسم مادرت بگی کلی چیز دیگر چون با قرآن برات دع ... میدونم.بلدم اینارو.میشناسم که دعا کردن.شاید اون مشکله حل شه شاید،ولی بدبختیای دیگه ای به وجود میاد. ۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰ ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰
تازه_عروس_خونه مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 2232 بچه دزفول هستم خب که چی؟!🤭😐😏😒🙄😂 ۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰ ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰
تازه_عروس_خونه مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 2232 خودت گفتی بچه کجایی منم جواتو دادم خب درخواست دادی بیا توضیح بده دیگه.هرچند یکی از نزدیکانم دعا کردن قبلا،پیش یکی دیگه.اون خانم بود دعانویسه. ۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰ ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰
علیaaaa عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 54 میدونم.بلدم اینارو. میشناسم که دعا کردن. شاید اون مشکله حل شه شاید،ولی بدبختیای دیگه ای به وجود می ... اگه مشکلی هم تو زندگی برات پیش بیاید بهت میگه بعدش هم همه ی ملا ها که هم مثل هم نیستند خوب و بعد دارن
تازه_عروس_خونه مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 2232 اگه مشکلی هم تو زندگی برات پیش بیاید بهت میگه بعدش هم همه ی ملا ها که هم مثل هم نیستند خوب و بعد دار ... من میترسم والا.خیر ندیدیم از این چیزا.اعتقاد ندارم.این روانی باید بره پیش روانپزشک. ۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰ ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰