2821
2789
عنوان

صافی مو

112 بازدید | 13 پست

سلام 

میخوام موهامو صاف کنم 

بهم گفتن پروتئین تراپی کنم

میخام مواد رو بگیرم بدم ارایشگر

اینجوری ارزونتر درمیاد

میدونید چه مارک هایی بگیرم که خوب باشه

ب نظرم مواد نزن موهاتو برو با اتوی سنگ معدن صاف کن خیلی خوب میشه من خودم انجام دادم

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میشه بیشتر توضیح بدی هزینه شو هم بگی

ببین من چون حامله م بدون مواد با اتو سنگ معدن موهامو صاف کردم بدون مواد الان فقط شامپو بدون سولفات میزنم میام خشک میکنم کامل راحت صاف میمونه البته ترمیم نرفتم چون از صافیش راضیم چون من موهام کم پشت بود ۲۰۰,دادم البته فامیل بود 

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
کجاها داره

بعضی ارایشگرا دارن خودتم میتونی بخری یکم گرونه

پس هزینش نسبت به کراتین کمتره درسته

اره چون مواد گرونه خوب خیلی . این اتو بدون مواد هم صاف میکنه من اول باورم نمیشد ک چطور اتو بدون مواد مورو صاف میکنه ولی واقعا صاف کرده ولی حتما باید سنگ معدن باشه اتوش 

قبلا انجام دادم. زیاد صاف نشد و خشکی مو همچنان بود، میخام احیا هم داشته باشه

پس همون برو آرایشگاه تخصصی کراتین اونا بهت میگن