2777
2789
عنوان

قرص یونی زینک

280 بازدید | 6 پست

کسی خورده؟ شنیدم  وزنو اضاف میکنه 

میخاسم بدونم چقد درسته؟ کسی تجربشو داره؟ 

ممنون ک ج میدید💐

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سه تا خوردم انقد بد شد ک نگم واست یسزه گرسنم بود ازونور اسهال گرفته بودم... بدنم اصلا جون توش نبود تو عوارضش اینا تبود ولی خب ب من نساخت

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

من خوردم ، اگه بی اشتها باشی باعث میشه اشتهات باز بشه ، اما اگه غذا خوردنت تغییر نکنه به تنهایی باعث چاقی نمیشه. 

من خودم میخوردم، یه کیلو هم اضافه نکردم. اگه میترسی که اشتهات بیشتر بشه چاق بشی، شبا قبل خواب بخور

من خودم همیشه ی خدا بی حالم ، پریودی نامنظم. چند ماهی که اینو میخوردم جون گرفتم اصلا، حتی پریودیمم منظم تر شد. اما الان دو سه ماهیه نخوردم باز دارم مث قبل میشم. 

یه روز در میون بخور، یه ماه بخور، دو هفته نخور، باز یه ماه بخور و....، تا بدنت بهش عادت نکنه