2777
2789
عنوان

فوت مادر

186 بازدید | 12 پست

سلام ۲۲ سالم بود پدرمو ازدست دادم الان ۲۷سالمه مادرمو ازدست دادم.بعدازفوت پدر همه خاطرات و همه دلبستگی وابستگیمو کم کردم بخاطر مادرم.. اما الان ۱۰ روزه مادرم فوت کرده داغ اونو چکارکنم. بچه اخرم دوسالی هست ازدواج کردم اما توان دوری از مادرم ندارم تو شهر غریب زندگی میکنم ..اصلا نمیتونم باور کنم حالم خرابه توروخدا بگید چکارکنم داغ دیدم بدجور

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خدا بهت صبر بده 

من ۱۵ سالگی مادرمو از دست دادم

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤                       
منم شهر غریب زندگی میکنم نتونستم پدرمو روزای آخر ببینم یک ساله پدر ندارم دلم میخواد بمیرم

من که پدرمو دیدم مجرد بودم حتی مرگش هم دیدم مثل مادرم بازهم هیچ فایده ای نداشت..دلم مرگ میخواد برم پیش پدر مادر

حق داری...خدا بهت صبر بده عزیزم

تورکخدا دعا کن بمیرم زجر زیاد دارم تحمل میکنم هرجای خونه پا میذارم مادرمه.شوهرمو ول کردم بره خوندم موندم خونه مادرم نمیتونم از اینجا دل بکنم

تورکخدا دعا کن بمیرم زجر زیاد دارم تحمل میکنم هرجای خونه پا میذارم مادرمه.شوهرمو ول کردم بره خوندم م ...

ای بابا...میگذره .کاش بچه داشتی تا تحمل این درد و بهت کمک میکردن،کاش همسرت سنگروخالی نمیکرد و کنارت میموند..تو اون خونه تنها نباش خواهرم

لطفاً اگه با نظرات من مخالفی ریپلای نکن 😃😃😃....
اره مادرم پیش من تموم کرد

من فكر كردم دور بودى و نديدى 

خدا رحمت كنه مادر شما و جميع اموات رو

ان شاءالله كم كم بهتر ميشى 

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅