2777
2789
عنوان

ایا وظیفه منه؟؟؟

166 بازدید | 10 پست

من تو کافه کار میکنم به عنوان باریستا یهو متوجه شدم فنجونا مونده تو سینک‌کلی فنجون و الان فنجونام‌تموم میشه ایا وظیفه منه شستنشون؟؟؟کلی هم پرسنل دارن اما ظرفشور ندارن 

از خودشون بپرس دیگه 

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

Baristas will likely be required to keep a clean workstation bus, and wash dishes, do light custodial work. Yet, while a barista may do a variety of different tasks, your primary job is associated with making coffee

ببین تو نت زدم از خودم نمیگم😂

باریستا وظیفه های زیادی داره شاید لازم باشه ظرف بشوره ولی وظیفه اصلی قهوه درست کردنه.

با رئیست درمیون بزار یا از باریستا های دیگه بپرس مطمئن شی هرجا یه قانونیه.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
نه والا من هرجایی کار کردم فقط سفارش زدم ظرفشور که نیستم

خب بهرحال باید با مسئول اونجا صحبت کنی دیگه 

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ