2777
2789
عنوان

بیش فعالی کودک و راهکارهای اون😔

160 بازدید | 13 پست

سلام دوستای عزیزم شبتون بخیر من چند سالی هست که خواننده خاموش سایت هستم❤عضو شدم که ازتون مشورت بگیرم یه بچه بیش فعال دارم که دارو مصرف میکنه قرصای بی پریدن و اسپریدون و ریتالین که دیگه احساس میکنم جوابگو نیست نه خونه کسی میرم ونه جرات دارم کسی رو دعوت کنم نیم ساعت هم مهمون بیاد پیشم اینقد استرس میکشم که جونم از تنم میره. کل عید رو خونه بودم یه رفتارهایی رو انجام میده که اصلا خارج از تحمله  مدرسه که میره هزار بار میمیرم زنده میشم   تو رو خدا بگید چکارکنم ارومتر بشه دارم میمیرم😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلاچکا رمیکنه؟؟چندسالشه

مثلا امروز بعد از تمام شدن درسش رفته مقنعه خواهرشو پاره کرده. فقط درحال کتک کاریه از رو مبل خودشو پرت میکنه این طرف اون طرف جوری خواهرشو میزنه که یه لحظه فکرمیکنم الانه که ناکارش کنه

اگه داروتاثیرنمیزاره دکترشوعوض کن حتمآخوب میشه نگران نباش

هرماه میبرمش همون آش و همون کاسه ست  حتما باید عوض کنم دکترشو.  زبونم لال بشه ان شاالله بعضی وقتا میگم کاش بچه نداشتم

اتفاقا هیچ جا از ترسم نمیبرمش خودمم نمیره حتی تا الان تو کوچه نبردمش واسه بازی اصلا  هشت سالشه ...

ولی اشتباه می کنی بزرگ بشه می خوای چیکار کنی ، اصلا بر فرض خدای نکرده بچه ات مشکل داره شما باید همونجوری قبولش کنی اگه خواهرش از خودش کوچیکتره این می خواد توجه شما رو به خودش جلب کنه

مثلا امروز بعد از تمام شدن درسش رفته مقنعه خواهرشو پاره کرده. فقط درحال کتک کاریه از رو مبل خودشو پر ...

عزیزم نگران نباش خداروشکرکن  خدای نکرده مشکل جسمی نداره.خیلی ها ارزودارن بچه هاشون یه لحظه شوخی کنه امابچه هاشون نمیتونن حتی یه لحظه رو پاوایستن.میدونم خیییلی سخته اماباید تحمل کنی نشاالله هرچی بزرگتربشه بهترمیشه گلم

خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️

ولی اشتباه می کنی بزرگ بشه می خوای چیکار کنی ، اصلا بر فرض خدای نکرده بچه ات مشکل داره شما باید همون ...

بله منم متوجه شدم که از روی توجه و حسادت این کاررو میکنه ولی بخدا هر چی راهه امتحان کردم درست نشدکه نشد

بله منم متوجه شدم که از روی توجه و حسادت این کاررو میکنه ولی بخدا هر چی راهه امتحان کردم درست نشدکه ...

درست نشد چه حرفیه شما برا امتحان از امروز شروع کن یه هفته مثل بچه همسایه باهاش رفتار کن بچه ات گناه داره

درست نشد چه حرفیه شما برا امتحان از امروز شروع کن یه هفته مثل بچه همسایه باهاش رفتار کن بچه ات گناه ...

میدونید هیچکس هیچکس از مادربیشتر نمیتونه برای اولاد نمیتونه دل بسوزونه تا بشه یه آدم مستقل وبا انگیزه و مقاوم شده بارها تا صبح اشک ریختم ولی فرداش با انگیزه تر ادامه دادم چون هم مادرم هم پدر. کم میارما ولی جا نمیزنم این ماه که بردمش ویزیت از دم در مطب لج بازیو شروع کرد ولی بدون هیچ واکنشی اندازه نیم ساعت قربون صدقش رفتم بردمش داخل.  اگه اومدم اینجا و گفتم درست نمیشه منظورم این نبود که من و رفتارم درست نبوذه عزیزم