2777
2789
عنوان

زن بابای شوهرم....

466 بازدید | 20 پست

هر وقت میام خونه پدرشوهر این میره تو اتاق الانم رفته تو اتاق قران گذاشته صداشم بلند کرده یا میدونه من بچه دارم هعی وسیله تزیینی میزاره دم دست ک من مجبور شم برم بچمو بگیرم خسته شم پا شم برم هنوز سفره هفت سینشو حتی جمع نکرده انگار از قصد اینکارارو میکنه

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب نرو اونجا ساده ترین راه

شوهرم ناراحت میشه فک میکنه میخوام بچمو نبرم پدرش ببینه از نزدیک ندیده اینارو اخه

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.

هیشکی بیمار نیست وسیله خونه اش رو بذاره در معرض خراب شدن.اونم میخواد از خونه اش لذت ببره

به نظرم کمی بی انصافی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
با توجه به امضات الفرااااار

اره تگه قرارتوهین بشه بهم نظر نمیخوام

هیشکی بیمار نیست وسیله خونه اش رو بذاره در معرض خراب شدن.اونم میخواد از خونه اش لذت ببره به نظرم کم ...

عزیزم اخه سفره هفت سین الان چ لزومی داره وقتی میبینه من هعی باید بدوم دنبال پسرم یا یه گل خشک و بزاره تو اب جلو تلویزیون خونش عین نمایشگاس

هیشکی بیمار نیست وسیله خونه اش رو بذاره در معرض خراب شدن.اونم میخواد از خونه اش لذت ببره به نظرم کم ...

یا الان رفته تو اتاق صدا قرانم بلند خو اینم بچس یه سالشه کنجکاو میشه حداقل در روببند من هعی پاشم بچه بگیرم؟

من باشم ک نمیرم بیشتر حرص بخوره

نمیرم و اینکه پا نمیشم پسرمو بگیرم ب درک بزار خراب کنه تا درک کنه این خونه نوه داره نباید هر چیزی و بزاره دم دست بچه

عزیزم اخه سفره هفت سین الان چ لزومی داره وقتی میبینه من هعی باید بدوم دنبال پسرم یا یه گل خشک و بزار ...

عزیزم شما سیاست  درست نداری

به همسرت بگو من که نمیتونم به بقیه بگم دکور خونه تون رو مطابق راحتی بچه من بچینید 

مجبورم هی دنبال بجه ام باشم و استراحت ندارم

یا شما هم با من بچه رو نگه دار یا صبر کن بچه بزرگ تر بشه بیشتر بریم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
عزیزم شما سیاست  درست نداری به همسرت بگو من که نمیتونم به بقیه بگم دکور خونه تون رو مطابق راحت ...

اخه خودش نیست اما میدونه زن باباشم دوست نداره بیایم اینجا هر وقت میایم میره تو اتاق در رو میبنده تا بریم خیلی کاراش از قصده واقعا اعصابم خورد میشه