2789
عنوان

پدرم🥲

177 بازدید | 19 پست

۲۷سالمه.ازپدرم فاصله عاطفی زیادی دارم.همچنین ازداداشم.چندباری خواستم به داداشم نزدیک بشم ولی نمیشه.انگارروش نمیشه محبت کنه.

امشب به اندازه تمام سالهای دوری ازپدرم دلم گرفته

همیشه همینطور بودن؟

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

♡ همین که داریشو سایش بالا سرته به هزاران میلیارد می ارزه عزیزم

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 
اگه مجردی همین الان برو پدرتو محکم بغلش کن بگو خیلی دوسش داری

چرا مجرد 

من ۱۸  ساله متاهلم پدرمو ببینم میرم بغلش:میکنم دستشو میبوسم

یه زن یا هزار مشکل وسخت جونی برادر شوهرم تالاسمی ماژور دیابتیه و نارسایی قلبی و ریوی ۱۵ ساله خون دل بزرگش کردم چه شب تا صبح بیمارستان بغلم بعد از  تزریق خون یا دسفرال میلرزید چه خون دل ها خوردیم تا رسید به ۱۵ سالگی  چه شب تا صبح دنبال دارو نبودم دنبال دکتر نبودم اتاقش به جای تخت نوجوان تخت بیمارستان با دستگاه اکسیژن  هست چه شب هایی که میلرزید وبیهوش تو بغلم بود  هر دوچرخه که میدید اون شب برای من و شوهرم ماتم بود درمانده ترینم از ارزوهایی که گفته و نوشته مینویسم دوست دارم برم کوه دوست دارم دوچرخه داشته باشم دوست دارم کاکائو بخورم دوست دارم تخمه بخورم فوتبال نگاه کنم دوست دارم زنداداشم به جای کیف دارو برام کیف ورزشی بزاره دوست دارم یه شب بدون ترس از ...بخوابم 
چرا مجرد  من ۱۸  ساله متاهلم پدرمو ببینم میرم بغلش:میکنم دستشو میبوسم

چون دختر مجرد تو خونه باباش زندگی میکنه اگه متاهل باشه که نمیتونه همین الان از جاش بلند شه فوری باباش بغل کنه

Amor mio arash♥️♥️♥️ مامان آیلین و آیدین

براش نامه بنویس بهش بگو چقد دوسش داری و چقد دلت براش تنگ شده من این کارو خیلی قبلا ها کردم موثر بود.

برای من موثرنیست.رابطش باهام خوبه وای دخترآغوش پدرومیخادنازکشیدنشو.که مانداشتیم.

برای من موثرنیست.رابطش باهام خوبه وای دخترآغوش پدرومیخادنازکشیدنشو.که مانداشتیم.

تو از کجا میدونی موثر نیست. تا از دستش ندادی یه کاری کن. حسرتی که الان من میخورم چند هزار برابر توعه چون الان برای من خیلی دیره ولی تو نه. سعی خودتو بکن

زِ گیتی دو کَس را سِپاس! یکی حَد شِناسُ یکی حَق شِناس  
براش نامه بنویس بهش بگو چقد دوسش داری و چقد دلت براش تنگ شده من این کارو خیلی قبلا ها کردم موثر بود.

فاصلمون اینطوریه که ده سالکی دوستم میگفت شباکه میترسم میرم بغل بابام...من هیچوقت روم نشده اینجوری بهش پناه ببرم