2777
2789
عنوان

خرید مدرک دیپلم

219 بازدید | 5 پست

هنوزم امکان پذیره؟ یکی از اقواممون دخترش درسش اصلا خوب نیست مشکل یادگیری داره چون مهاجرتش به عقب میوفته می‌خوان براش مدرک دیپلم بخرم بعد استعلام بگیرن

اگه این امضا رو میخونی و افسردگی، وسواس فکری، حملات پانیک داری، باید بهت بگم که بدون شک خوب میشی. برو تاپیکامو بخون ببین چقدر ناامید بودم و به معنای واقعی کلمه به آخر خط رسیده بودم، هنوز تو زندگی واقعی ده برابر بیشتر از چیزی که تو فضای مجازی مثلا همین نی نی سایت درموردش مینوشتم وضعم خراب بود. اگه من خوب شدم تو هم خوب میشی. دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور💕

اره میشه

هرکاری که تو زندگیت عشقته بکن ولی راه درستم برو چندتا حسرت تو زندگیم هست که خیلی خواستم دنبالشون برم ولی دیربود و فرصتم رفته بود نه دعا میخوام نه خواهش فقط دوتا گوش شنوا میخوام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میشه

ولی مگه بخاطر سخت گیریای امتحانات نهایی این قضیه کنسل نشده بود؟

اگه این امضا رو میخونی و افسردگی، وسواس فکری، حملات پانیک داری، باید بهت بگم که بدون شک خوب میشی. برو تاپیکامو بخون ببین چقدر ناامید بودم و به معنای واقعی کلمه به آخر خط رسیده بودم، هنوز تو زندگی واقعی ده برابر بیشتر از چیزی که تو فضای مجازی مثلا همین نی نی سایت درموردش مینوشتم وضعم خراب بود. اگه من خوب شدم تو هم خوب میشی. دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور💕

ولی مگه بخاطر سخت گیریای امتحانات نهایی این قضیه کنسل نشده بود؟

همین چندروز پیش توگوگلم زد که مدرک دکتراهم بااستعلام میگیرن

هرکاری که تو زندگیت عشقته بکن ولی راه درستم برو چندتا حسرت تو زندگیم هست که خیلی خواستم دنبالشون برم ولی دیربود و فرصتم رفته بود نه دعا میخوام نه خواهش فقط دوتا گوش شنوا میخوام