2777
2789
عنوان

هفته ۳۵

227 بازدید | 6 پست

وزن بچتون چقدر بوده من هفته ۳۵و۱روز

۲۱۰۰دکتر گفت یکم کمه وزنش تغذیه ام خوبه اما ناخواسته باردارشدم بچم ۱سالشه همش بغلش میکنم همش راه میرم فکر کنم بخاطر اونه خوب وزن نمیگیره چیکار کنم به نظرتون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پودر لیدی میل بگیر هر سه روز یکی رو تموم کن وزنش عالی میره بالا ،برای من تجویز دکتر بود بچه م ۲۷هفته به بعد رشدش کم بود از ۹۰۰گرم بالانمیرفت با این تجویز پزشک دخترم رشدش خوب شد

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  
پودر لیدی میل بگیر هر سه روز یکی رو تموم کن وزنش عالی میره بالا ،برای من تجویز دکتر بود بچه م ۲۷هفته ...

اتفاقا امروز خریدم ولی روش زده‌دوبار در روز بیشتر بخورم مشکل پیش نمیاد یعنی شما چقدر خوردین؟

اتفاقا امروز خریدم ولی روش زده‌دوبار در روز بیشتر بخورم مشکل پیش نمیاد یعنی شما چقدر خوردین؟

خب عزیزم پس شما همون دوبار رو بخور من بچه م کلا رشدش خیلی پایین بود هفته ی دو تا میخوردم ،

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم