2777
2789
عنوان

با دوستام دعوام شد

176 بازدید | 15 پست

با دوستام دعوام شد و اون بی احترامی کرد ولی من چیزی نگفتم خیلی سعی کردم دوستیمون به هم نخوره خیلی توضیح دادم واسشون ولی متوجه نمیشدن منم دیگه بیخیال شدم

بنظرتون باید جوابشومیدادم و توضیح و این اصلا نمیدادم بهتر بود یا همینجوری که رفتار کردم؟

همین رفتارت درسته بعدا دوست بشین خجالت نمی‌کشی از رفتارن

میدونی من خیلی ادم حاضرجوابیم خودشون میدونن 

اون لحظه حرمت دوستی رو نگه داشتمو چیزی نگفتم 

ولی بخاطر یه موضوع الکی باهام بد رفتار کردن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی من خیلی ادم حاضرجوابیم خودشون میدونن  اون لحظه حرمت دوستی رو نگه داشتمو چیزی نگفتم  ...

منم وقتی دعوا کنم اصلا حرمت نمیشکنم چون میدونم بعدا خجالت میکشم و پشیمون میشم👌🏻

¡...𝑻𝒉𝒆 𝒎𝒐𝒓𝒆 𝒊𝒏𝒅𝒊𝒇𝒇𝒆𝒓𝒆𝒏𝒕, 𝒕𝒉𝒆 𝒆𝒂𝒔𝒊𝒆𝒓

خوب کردی

ولشون کن لیاقت ندارن خودتو ناراحت کنی و صداتو ببری بالا 

بر اساس تجربیات خودم میگم چون خودمم یبار دوستم ک خیلی با هم خوب بودیم زد تو گوشم هیچی بهش نگفتم با اینکا میتونستم فحش بارونش کنم خلاصه رفتم و خودش الان انقد شرمندس میاد منت کشی ولی من محلش نمیدم ولی خب دلم پره ی روزی تلافی میکنم نقشه دارم براش😂😐

همین کار درستیه ولی اون یجوری رفتار کرد که هیچوقت یادم نمیره 

همینه دیگه میبینی تو ازشون ناراحت شدی خوب شد که نذاشتی این حس متقابل باشع

¡...𝑻𝒉𝒆 𝒎𝒐𝒓𝒆 𝒊𝒏𝒅𝒊𝒇𝒇𝒆𝒓𝒆𝒏𝒕, 𝒕𝒉𝒆 𝒆𝒂𝒔𝒊𝒆𝒓
خوب کردی ولشون کن لیاقت ندارن خودتو ناراحت کنی و صداتو ببری بالا  بر اساس تجربیات خودم میگم چ ...

اوف واسه چی زده تو گوشت؟😐

نه این پشت چت توهین کرد و جالبه منو مقصر میبینن

مگه چی شده

داشتم سر یه موضوعی باهاشون حرف میزدم و فکر کردن غیرمنطقی رفتار میکنمو حرفشونو قبول ندارم

منم یه سری از حرفام درسته منطقی نبود و بهشونم گفتم که قبول دارم این کارم اشتباه بوده و بخاطر همین براتون توضیح دادم 

ولی متوجه نشدن منم دیگه چیزی نگفتم 

ولی خب عذرخواهی نکردم ازشون فقط خیلی تو پیامو پشت تلفن توضیح دادم 

من نخواستم رفاقتمون به هم بخوره ولی وقتی دیدم متوجه نمیشن مجبور شدم دیگه بیخیال شم 

اون یه سری حرفارو بهم زد که اصلا جاش نبود و هیچ ربطی نداشت 

ب شوخی مثلا ولی من گفتم زیاد بهش رو ندم بهتره

حالا شوخی فرق میکنه

بعد جالب اینه که خودشون نصف حرفاشونو به من نمیگفتن بعد میخواستن من بگم کل اتفاقایی که برام افتاده رو