2777
2789
عنوان

روم کراشه؟

1490 بازدید | 32 پست

سلام، این پسره یکی از دوستای خانوادگیمونه

که تازگیا خیلی رفت و آمدمون زیاد شده منظور قبلا ۳ ماه یبار دورهمی میگرفتیم الان ولی ۳ هفته یکبا، بعد این پسره تازگیا دقا کردم دیدم نگاه میکنه😂 خودش با یه حالت عصبی اخم نمیدونم چرا 

بعد اینکه هی میخواد بشینه کنار من مثلا یه هفته قبل دورهمی گرفته بودیم، من نشستم رو زمین اینم بیرون بود همین که رسید اومد سمت من که بشینه رو زمین باباش گفت بیا بشین رو مبل دیگه، اونم گفت نه اینجا راحتم بعد نشست کنارم البته با فاصله

اولین بار که اینطور حس کردم میخواد بیاد طرف من فک کردم میخااد بحرفه ولی اصلا هیچی 

چندبار اینطور پیش اومده

یعنی تقریبا ۱۰ ماهیه که همیشه نگام میکنه و همینطور میاد سمتم، ولی هفته پیش از دستش عصبی شدم که هی فقط نگاه میکنه آخه یعنی چی 

چندتا چیز دیگ هم هس که به دوستام گفتم گفتن حتما روت کراشه، ولی اصلا بهش نمیاد رو من کراش بزنه

همه شب مرا نمی‌برد خواب!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداش متاسفانه اینا دلیل نمیشه تجربه کردم که میگم اخر فهمیدم اصلا طرف تو رابطع ست🤣

وای😐😂

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺

والا من یه عالمه علامت دیدم اخرشم فهمیدم تو رابطس

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

تجربه به من ثابت کرد تا مثل ادم نیومد بگه به هیچی دل خوش نکنین من که ضایع شدم حتی اینجاهم همه میگفتن اره روت کراشه احتمالا ولی💔🥲

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
با این که نمیشه گفت بقیشو بگو

مثلا ببین این تو خونه خودشونم جون میکنه تا کار کنه دیدم

اما همین هفته پیش من پاشدم پیش دستی جمع کنم اینم پاشد اومد کمکم😐 بعد یه لحظه که آورد تو آشپزخونه مکث کرد نگا کرد رفت

من اصلا روش کراش نیستم و نبودم ولی تازگیا نگاهش اذیتم میکنه نمیفهمم منظورش چیه چون قبلا اینطور نبود

همه شب مرا نمی‌برد خواب!
مثلا ببین این تو خونه خودشونم جون میکنه تا کار کنه دیدم اما همین هفته پیش من پاشدم پیش دستی جمع کنم ...

مبارکه😂🤌🏼💍

¡...𝑻𝒉𝒆 𝒎𝒐𝒓𝒆 𝒊𝒏𝒅𝒊𝒇𝒇𝒆𝒓𝒆𝒏𝒕, 𝒕𝒉𝒆 𝒆𝒂𝒔𝒊𝒆𝒓
منم دقیقا ی نفر تو فامیلمون هست ک این حرکتارو میزنه بیشور نمیاد رک و راست حرفشو بزنه😑😂برینم بهش

دقیفا😂😂 آخه خیلی بده یه حرکاتی میزنن آدم فکر میکنا کراشه روت بعد دو روز بعل کارت عروسیش میاد۰😂😂

همه شب مرا نمی‌برد خواب!
تجربه به من ثابت کرد تا مثل ادم نیومد بگه به هیچی دل خوش نکنین من که ضایع شدم حتی اینجاهم همه میگفتن ...

واقعا شعور ندارن بیان مستقیم بگن 

اعصابمو خورد میکنه اصلا با این رفتاراش 

نمیتونمم بهش بگم ول کن حاجی، که برمیگرده میگه من مگه بهت چیزی گفتم😂

همه شب مرا نمی‌برد خواب!