2777
2789
نه

یه چیزی راجع به من بگو 

من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️ کاربر « کاساندانم » هستم 🫶🏻✨ پیش از آنکه دانه‌ای جوانه بزند و به نور برسد ریشه ها تاریکی را تجربه می‌کنند 🪷... یک عدد Xstj که تکلیفش با خودش مشخص نیست اینکه برونگراست یا درونگرا 👾فرق است بین سرزمین و کشور ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهاا پس واقعا ریدم تو این حس  خوب چی دیدی که این گفتی؟ بازهم سوال بپرسم

اقا بیخیال ی چی گفتم من همینجوری دوس داری سوال بپرس قول نمیدم درس ج بدک😂

جان مادراتون لایک نکنین. من فکر میکنم خبر مرگم جمابمو دادین میام میبینم لایک کردین اصلا ی حالی.   
🤣🤣🙈🙈 خوب باشه چی حس میکنی در موردم 🤣🤣 بالاخره یه چیزی بگو 🤣🤣

همین زودیا برات ی خاستگار میاد. فک کنم ازدواج میکنین

جان مادراتون لایک نکنین. من فکر میکنم خبر مرگم جمابمو دادین میام میبینم لایک کردین اصلا ی حالی.   
من چه ادمیممم؟ چه حسی ازم میگیری 

این چه کاریه آخه میتونم قشنگ توضیح بدم بگی واو این واقعا حس ششی هستش ولی خوب چیزی هست اگه در حد روانشناسی مثبت و این چیزایی که بلدم کمکت می کنم الان میتونم واقعا چیزهایی بگم که بگی واو چطوری فهمید ولی یکم دقت کنی که می‌کنی میفهمی اینا گفتنش راحته

روانشناسیم که تو شناخت روان خودم موندم
خو اگه راس میگی مشخصات ظاهری یا اخلاقیم بگوو 🥲😂

باهمه گرم میگیری. خوش خنده ای. زود ناراحت میشی. با خانوادت هی ب مشکل میخوری. از نظر ظاهری رو اینارو اوکی بده تا بگم😂