2789
عنوان

سوالء

69 بازدید | 11 پست

بعد از چندسال رل وقتی کات کردیم بعد از ی مدت فهمیدم با ی نفر تو رابطس ی حسایی بهم میگفت اما شک کرده بودم بهش خیلی دارم میسوزم خیلی که چرا این کارا باهام کرد دلم میخواد ی متنی ی چیزی بزارم استوری فقط ببینه نمیدونم چیکار کنم ب نظرتون چیکار کنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم مثل تو بعد چند سال خودش اومد بهم گفت با یه نفر رفته تو رابطه و تو فقط یه دوست خوبی برام😑 دنیا آوار شد رو سرم ولی بدون این آدم ارزش  نداره اگه داشت نمیرفت با کسی دیگه رفته دنبال لیاقتش هر استوری که بزاری هم نشون میده داری میسوزی 

فقط از حس های خوبت بزار تا بفهمه بدون اونم میتونی ادامه بدی خودش به مرور میفهمه کیو از دست داده

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
منم مثل تو بعد چند سال خودش اومد بهم گفت با یه نفر رفته تو رابطه و تو فقط یه دوست خوبی برام😑 دنیا آ ...

بدتر از همه اینع ک انلاینیشا ک میبینم تا نصف شبه عصابم بیشتر خورد میشه

چکش نکن خودت نابود میشی من نزدیک سه ماهه که کات کردم اگه تاپیکامو بخونی متوجه میشی چقدر زده بود به سرم بعد از جداییمون😅 ولی الان بهترم 

درسته گاهی دلتنگ میشم و دلم میخواد که کنارم باشه اما زمان که بگذره حالت بهتر میشه وابستگیت کمتر میشه و میفهمی که بدون اون هم میتونی دوام بیاری 

به هر حال زندگی ادامه داره ... نمیشه که بمونی تو غم و غصه 

من خودم هنوزم گاهی چکش میکنم ولی دیگه حساسیتم روش کم شده  چون فهمیدم چقدر بی معرفته پس ارزش نداره به چنین آدمی فکر کنم

برداشتم بلکش کردم چند وقت پیش.ب نظرت کار اشتباهی کردم

نمیدونم بستگی داره چجوری کات کرده باشید 

ما همدیگرو بلاک و آنفالو نکردیم استوریای هم دیگه رو هم میبینیم ولی  نمیدونم اون هم پیگیر من هست و چکم میکنه یا نه ولی حتی یکبار هم به هم پیام ندادیم