2777
2789
عنوان

چیکار کنم بگرده؟😓

175 بازدید | 15 پست

5سال عاشق هم بودیم اصلا حرف از جدایی نبود حتی خانوادش هم میدونستن باهم رابطه داریم یوقتایی شاید سرد میشد بعد ی مدت دوباره برمیگشت اعتماد کامل بهم داریم خلاصه خیلی همو میخواستیم همه از عشقمون خبرداشتن بعد دوسه روز پیش پیام داد من وتو ب درد هم نمیخوریم تعجب کردم فک کردم داره شوخی میکنه هرکاری کردم انگار فقط دوست داشت ازهم جداشیم البته بقول خودش ک مجبوره و بهونه ش این بود که من شرایطم طوری نیست ک خانوادت راضی شن منم گفتم خب راضی کردنشون بامن ولی همش بهونه بود رفتتت الانم دلتنگشم دوس نداشتم از دستش بدم هرکی راهی پیشنهادی داره بهم بگه دوست دارم پشیمون شه برگرده برام دعا کنید🙏🏻🥺 

ببین اگ دونفر همو واقعی بخوان حتی اگ ازدواجم نتونن بکنن بازم رابطشون ادامه داره ولی ایشون خودش نخواسته کسیم ک رفته بزار بره چیزی ک زیاده آدم درسته

#تیکر_تولده♡آدميزاد تا از دست نده، قدر نميدونه🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه دوست داشته باشه و براش مهم باشی برمیگرده ولی بدون اینکه همش دائما در حال قهرو اشتی باشید سر هر مسئله ای بعدا تو زندگی مشترکتونم باهم به مشکل برمیخورید و ممکنه حتی طلاق بگیرید پس ببین اگه بدرد هم نمیخورید همون بهتر که بر نگرده و توهم همش تو این بازی جنجال نباشی و اذیت بشی

به زور نميشه كسي و برگردوند  بعد ٥ سال قبول كن كه صلاح خودت هم در جدايي هست

5سال من خاطر خودش و شرایط کاریش صبر کردم رابطه پیوسته نداشتیم فقط یکی دوبار همو از نزدیک دیدیم عشقمون پاک بود میدونستم داره بخاطر من کار وتلاش میکنه ولی نمیدونم چیشد ک این حرفو زد کاش لااقل راستشو میگفت بهونه نمیاورد اینجوری ببشتر ذهنم درگیره

5سال من خاطر خودش و شرایط کاریش صبر کردم رابطه پیوسته نداشتیم فقط یکی دوبار همو از نزدیک دیدیم عشقمو ...

ديگه ٥ سال خيلي عمر زياديه كه شما پاي اين رابطه گذاشتي 

سعي كن فراموش كني مورد هاي بهتر حتما مياد تو زندگيت

ببین اگ دونفر همو واقعی بخوان حتی اگ ازدواجم نتونن بکنن بازم رابطشون ادامه داره ولی ایشون خودش نخواس ...

آره واقعا فقط امیدوارم تقاص این اشکامو بده و پشیمونیشو ببینم هیچوقتم نمببخشمش

آره واقعا فقط امیدوارم تقاص این اشکامو بده و پشیمونیشو ببینم هیچوقتم نمببخشمش

میده من عاقبت آدمایی ک دل شکستن و اشک بی گناهو دراوردن دیدم مطمئن باش خدا جوابشو میده

#تیکر_تولده♡آدميزاد تا از دست نده، قدر نميدونه🤍
اگه دوست داشته باشه و براش مهم باشی برمیگرده ولی بدون اینکه همش دائما در حال قهرو اشتی باشید سر هر م ...

درک کنید اینکه رابطه از طرف اون تموم بشه درد داره وهمش تو فکرم این اواخر دیدم سرد شده خودم بارها خواستم تمومش کنم نمیزاشت 

لازم نیس کاری کنی کسی که بخاد خودش میمونه تو هر شرایطی اینا فقط بهونس‌  سخته ولی توهم میتونی&n ...

من دیگه دوس ندارم باهاش ادامه بدم و مثل این 5سال بلاتکلیف بمونم فقط میخوام برگرده و دلشو بشکونم از طرفی هم ب من خیلی اعتماد داره و مطمئنه ک هروقت برگرده باز بهش اعتماد میکنم ولی دیگه نمیکشومم خیلی عذابم داد خیلی کارا براش کردم ک لیاقتشونو نداشت 

ديگه ٥ سال خيلي عمر زياديه كه شما پاي اين رابطه گذاشتي  سعي كن فراموش كني مورد هاي بهتر حتما م ...

دعا کنید بتونم فراموشش کنم نرم سراغش اگ اومدم پسش بزنم معلوم نیست باخودش چندچنده ی روز میخواد ی روز نمیخواد 

دعا کنید بتونم فراموشش کنم نرم سراغش اگ اومدم پسش بزنم معلوم نیست باخودش چندچنده ی روز میخواد ی روز ...

سر خودتو شديدا گرم كن كلاس برو ورزش بكن سر كار برو كتاب بخون فيلم ببين خلاصه بيكار نمون كه غصه بخوري 

میده من عاقبت آدمایی ک دل شکستن و اشک بی گناهو دراوردن دیدم مطمئن باش خدا جوابشو میده

خدا انشاالله در همین دنیا و بزودی جوابشو بده ک منمم ببینم تا پشیمونیش نبینم اروم نمیشم الان دیگه حس تنفر بهش دارم

سر خودتو شديدا گرم كن كلاس برو ورزش بكن سر كار برو كتاب بخون فيلم ببين خلاصه بيكار نمون كه غصه بخوري ...

اینقدر عذابم داده و اذیتم کرده ک حوصله هیچکاری ندارم یه سال از درس و دانشگاه عقب افتادم بخاطرش خیلی چیزارو از دست دادم عصبی و افسرده شدم باهیشکی نمیتونم حرف بزنم جایی برم