2777
2789
عنوان

چله یاسی

58 بازدید | 6 پست

دوستان میشه اگه میتونید از نائب من سوره یاسین بخونید شوهرم با یه دختری میخاد بگیرش میخام شوهرم ای دختره را ول کنه

درسته نمیتونم بی توزندگی کنم  درسته نمیتونم طلاق بگیرم درسته الان اقد خسته ام ولی بازم تحمل میکنم توهم هرچقد دوست داری پیش دوست ودشمنم ازیتم کن اشکم دربیار ولی مطمئنم یروز حتما تحملم تموم میشه وخودمو راحت میکنم حتی شده بامرگم 💔💔

سوره یاسین

درسته نمیتونم بی توزندگی کنم  درسته نمیتونم طلاق بگیرم درسته الان اقد خسته ام ولی بازم تحمل میکنم توهم هرچقد دوست داری پیش دوست ودشمنم ازیتم کن اشکم دربیار ولی مطمئنم یروز حتما تحملم تموم میشه وخودمو راحت میکنم حتی شده بامرگم 💔💔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا میخای چیزی که بی ارزش و پیش خودت نگه داری؟!این دعا و ب نیت خودت بگیر و آیندت واقعا نمیدونم چرا ه ...

خیلی دوسش دارم بخدا هزاران بدی هم بهم کرد ولی عشق اینچیزا سرش نمیشه 😭😭

سلام من پریودم میشه خوند؟!!

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8
سلام من پریودم میشه خوند؟!!

اره عزیزم اگه خوندی برام دعا کن اسم خودم نازیلا ولی اون دختره اسمش مرضیه

اره عزیزم اگه خوندی برام دعا کن اسم خودم نازیلا ولی اون دختره اسمش مرضیه

باشه میخونم

شمام دعا کنید این کارمون ک توش گره میفته درست شه عزیزم

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز