2789
عنوان

مسکن ملی

| مشاهده متن کامل بحث + 50198 بازدید | 124 پست
متوجه منظورتون نمیشم  رفتم بانک مسکن پرسیدم آیا میتونیم وام مسکن ملی بگیریم برای قسط هاش  ...

اها وام جدا؟ نه نمیشه چون نصف قیمت مسکن ملی خودش وامه دیگه دوبار نمیدن. مال بندر باید۶۰۰نقدبدیم۵۰۰هم وامشه ک گفتن ماهی۱۰تومن قسطش درمیاد

اها وام جدا؟ نه نمیشه چون نصف قیمت مسکن ملی خودش وامه دیگه دوبار نمیدن. مال بندر باید۶۰۰نقدبدیم۵۰۰هم ...

من از کجا بفهمم مال مشهد چقدره و چقدرش وامش؟ای بابا چه بد شد فک کردن وام میشه برداشت😢😢

اگه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستین منم براتون میفرستم❤❤❤❤❤❤❤❤🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا؟؟؟؟؟ 

رفتیم بانک مسکن وامو پرسیدیم گفتن ک ۲۲درصده باید ماهی ۱۲برگردونین ماهم از کجا میاوردیم ماهی دوازده انصراف دادیم.ما فک کردیم دولت میسازه میده انداختن دست شخصی هرکی پول بیشتر بده زود زود پول بده خونشو میسازن میدن.ما پول بیشتر داشتیم یا اگ میتونسیم زود زود جورکنیم ک خودمون خونه میخریدیم دیگه چرا خودمونو دردسربندازیم..میدونی این طرح برای پولداراس ن اونایی ک ندارن..خیلیا میبینی چنتا خونه دارن باز ثبت نام کردن

رفتیم بانک مسکن وامو پرسیدیم گفتن ک ۲۲درصده باید ماهی ۱۲برگردونین ماهم از کجا میاوردیم ماهی دوازده ا ...

ااره عزیزم حق میدم. ما هم تو پرداخت اقساط خونه خواهر شوهرم کمک میکنن و شوهرمم وام میگیره وگرنه ماهم نمیتونستیم. خدا بزرگه. حداقل امتیازشو میفروختین

ااره عزیزم حق میدم. ما هم تو پرداخت اقساط خونه خواهر شوهرم کمک میکنن و شوهرمم وام میگیره وگرنه ماهم ...

غیرقانونیه فروختن امتیاز..فک کنم کلی هم سفته اینا میگیرن نمیدونم..ولی امتیازشو نفروختیم دیگه نمیدونم اشتبا کردیم یان