2777
2789
عنوان

اخی بچم D:

159 بازدید | 7 پست

داشتیم باهمکلاسیم حرف میزدیم بعد بحث ارشد شد اون الان ترم اخره من یه ترمم مونده بعد گفت من چون وقتشو ندارم بر اساس سوابق تحصیلی همین دانشگاهو باز برای ارشد میام من گفتم دوست دارم کنکور بدم و دانشگاه های دیگرو تجربه کنم

بچم  هی میگفت نه حالا خودتو اذیت نکن توم بیا همینجا شرایطشو داری بیا دانشگاه های دیگه خبری نیس  

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خو... ک چی؟مثلا چون میگه بیا هوا ورت داشته؟ 

وات؟؟؟؟

نگفتم ک حتما دوسم داره یا چی بامزه میگفت برام جالب بود بعد منو این ادم ماجراهای زیادی داشتیم باهم هیچوقت اینجوری ک تو میگی هوا برم نداشته 

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

؟؟؟

هوم؟