2821
2789
عنوان

دعا برای مرگ...

2253 بازدید | 63 پست

کسی میدونه که ایا همچین دعایی وجود داره یا نه؟

که زود تر باعث مرگ بشه؟

چن سال بود نماز نمیخوندم و سن زیادی هم ندارم زیر ۲۰ هسم خستم خیلی خستم شبای قدر شد تصمیم گرفتم نمازم و بخونم کلی دعا کردم که اگه گناهی کردم خدا ببخشه من رو 

دعا کردم به عشقم برسم با هم ازدواج کنیم ولی هر دعایی کردم برعکس  اتفاق افتاد چون سنمون هم کمه پدرش متوجه رابطمون شد گوشیش رو خواست بگیره با ای ک داغون بودم گفتم اشکال نداره تهش ۳ سال چت نمیکنیم ولی میدونه خیلی احساسیم خواست داغون نشم از نبودش گف کات کنیم بلاکم کرد ک هیچکدوممون هوایی نشیم ب هم پی بدیم میدونم دروغ نمیگه مطمئنم ولی داغونم خیلی دوسش دارم خیلییی حتی دستم رو هم خط انداختم  میترسم ا خدا درخواستی کنم باز برعکسش اتفاق بیفته 🙂

میترسم قرص بخورم ابرو خانوادم بره ..

دعایی اگه هس بهم میگین لطفااا ..

ﭘﺧش ﻭ ﭘﻟﺍ توی ذﻫن ﻣنی :)🖤👩‍🦯

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دعات گرفته و خودت خبر نداری بدون به دردت نمیخورده که بعد این همه وقت دقیقا بعد از نزدیک شدنت به خدا باباش فهمیده.برو خداروشکر کن.

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤

بزرگترین گناه نا امیدی هست

الان دعای مرگ هم یعنی همین

در گذشته بازاری بوده به اسم بازار برده ج.ن.س‌ی.نشانه اون هم این بود که زنانی که در آنجا برای فروش بودند ساق پا و مچ پاهاشون پیدا بوده و خریدار بر اساس مچ و ساق پای زن ،اون رو برای بردگی ج.ن.س.ی انتخاب میکرده . و اما امروز این رفتار به عنوان مد به کار می رود بدون آنکه مردم بدانند(اگاهانه انتخاب کنیم نه ندانسته)

دیونه شدی مگ

همه ما این دوران رو داشتیم

الانم اصلا یادمون نیس کی بود...

حالا میای میگی نه..عشق ما واقعیه و...

والا از ما م هم واقعی بود هم رمانتیک...

🪷🌈💖@ninimod.sismooni اکسسوری کودک💖🪷🌈

واقعا درک نمیکنم ادم اینقد ضعیف باشه بخاطر کسی ک حاضرنیس بیاد بگیرتش خودشو بکشه یا ارزوی مرگ خودشو بکنه

اینو بدونین واسه پسرا کارنشد نداره وقتی از ته دل کسیو بخان

اینهمه کاربر با امضاهای مختلف اینجاست..😌 چرا امضای منُ خوندی...؟!!! 😁😍❤
اوکی ولی خودم به اندازه کافی داغون هسم ممنون میشم سرزنش نکنین .. حتی اگه چرت ترین چیز هم باشه الان ب ...

چند سالتونه هر دو

کاربر قدیمی.نی نی یار قبل تعلیق هشدار بده.تو هم خوبی ولی جایی که من نباشم😏
تو روبیکا بزن پست عباس موزون رو ببین بعد متوجه میشی هیچ وقت نباید ارزوی مرگ کرد خیلی عواقب بدی داره ...

میدونم بخدا میدونم ولی حوصله هیچکی و هیچکسی رو ندارم دلم میخواد تا همیشه تنها باشم 

ﭘﺧش ﻭ ﭘﻟﺍ توی ذﻫن ﻣنی :)🖤👩‍🦯

اتفاقاً چون شب قدر دعا کردی زودتر قضیه بهم خورد چون حتما یه بدعاقبتی یا شری توش بوده 

خدا با ما دشمنی نداره اون بهتر میدونه خیر و صلاح ما تو چیه حتی ممکنه در ظاهر خیلی برامون تلخ و آزاردهنده باشه اما بعدها حکمتشو میفهمی