2777
2789
عنوان

عدم وفای به عهد

554 بازدید | 14 پست

به نظرتون مردی که به حرفش و قول هاش عمل نکنه و بگه اونموقع میخواستم بدستت بیارم چیزی گفتم و به قول هاش عمل نکنه آیا اینکار حق الناس هست؟ 

بچه ها من خیلی دارم عذاب میکشم دارم افسرده میشم کاش لاقل حق الناس باشه بفهمم ی روزی چوبشو میخوره دیگه امیدی به زندگی ندارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره هست

هر فحش هر دعوا هر دروغی چوب خودشو داره ربطی نداره که شوهره

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

حق الناس که هست. ولی من باور ندارم خدا جواب این جور آدم ها رو میده 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

همین الان راضی ام بره برنگرده حالم ازش بهم میخوره کاش لاقل اینطور باشه

شرمنده اینو میگم میشه برید تاپیک من اون دوتا تاپیک که زدم حس ششم گزارش بزنید که پاک بشه خدایا خیرت بده دعات میکنم .هرکی میتونه بره واسم بزنه دعاش میکنم که پاک بشه

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

جواب ميده چرا نده؟ به وقتش🤚🏼

خدا کنه حرفتون  درست باشه. من که امیدی نداره اگه به چشم خدم ببینم  

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

سلام عزیزم 

یه جا دیدم نوشته بودین دنبال دعا نویسین 

من دعا نویس نمیشناسم ، اعتقادی هم بهش ندارم 

ولی ۳ تا ذکر میشناسم که خیلی حاجت میده 

میخوای بگم ؟

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
بگو

اینی که میگم رو خودم ازش نتیجه گرفتم 

اول ، توی شبانه روز تا میتونی ذکر استغفار رو بگو ، از طرف خودت ، شوهرت ، پدر و مادرت ، خواهر و برادرات ،اجدادت ، همسایه هات 

نیت کن و ذکر استغفار رو زیاد بگو ( گره های زندگیت باز میشه ) من از این نتیجه دیدم که بهت گفتم ( گاهی روزانه ۲_۳ هزار ذکر میگفتم زمانی هم نمیبره )

دوم ، نذر کن تا یه سال روزی یه تسبیح صلوات ( اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم )، به نیت سلامتی و ظهور امام زمان بفرستی ( اینجا جا داره بگم ، من آدم مذهبی نیستم ولی از  امام زمان خیلی حاجت گرفتم ) 

سوم ، ذکر ( الله رحیم ، Allah O Rahim  ) رو خیلی زیاد بگو باعث میشه مهر و محبتت چنان بیوفته تو دل همسرت ، خانواده ی همسر ، خانواده ی خودت ، همکارات ، حال دلتو خیلی خوب میکنه ، حتی میگن باعث ازدواج دخترا و پسرا میشه ، من این سومی رو امتحان نکردم ، دارم انجام میدم ولی خیلی شنیدم که نتیجه گرفتن

گفتن این ۳ تا ذکر خیلی آسونه وقتت رو هم نمیگیره 

۲ ماه _ ۴۰ روز انجام بده قطعا نتیجه میگیره 

قطعا نتیجه میگیری

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩