2777
2789

رشته تحصیلیتون چیه؟

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رشته تحصیلیتون چیه؟

خودم تربیت بدنی  

همسرم نرم افزار 

اما مادر همسرم  ۱۰ ساله مدرسه غیر انتفاعی داره و من ۷ سال مدیر اون مجموعه هستم به نظرتون میشه از طریق ثبت شرکت یا مدرسه  تو کانادا کاری انجام داد

تا جایی که من میدونم آلمان برای شاخه های مهندسی خوبه. کار سخت و درامد زیاد. ولی برای شاخه های پزشکی خوب نیست درامد پزشک و پرستار همسطحه و هردو کم. 

اما کانادا برای مشاغل خدماتی خیلی خوبه

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

برای هر کسی فرق میکنه با توجه به شرایطش با یه وکیل کاربلد مشورت کن.

واقعا نمیدونم میشه به وکیلا اطمینان کرد یا نه یه وکیل بهم گفت یه میلیارد میگرم تو کانادا برات کار خوب اوکی میکنم

خودم تربیت بدنی    همسرم نرم افزار   اما مادر همسرم  ۱۰ ساله مدرسه ...

در حدی که اطلاعت داشتم توی پستم نوشتم. مابقیشو باید تحقیق کنید

تا جایی که من میدونم آلمان برای شاخه های مهندسی خوبه. کار سخت و درامد زیاد. ولی برای شاخه های پزشکی ...

سلام دوست عزیز، درآمد پزشک و پرستار اینجا خیییلی فرق میکنه، اطلاعات درستی ندارید 💐

اسی نازنین ،من پانزده ساله آلمانم ،راضیم خدا رو شکر، کانادا رو هم ما خیلی بررسی کردیم برای مهاجرت، به خصوص همسرم، ولی خدمات اجتماعی و سوسیال، شرایط کاری، خدمات درمانی اینجا خیلی بهتره، برای خود منم مهمه که به ایران نزدیکتر و رفت و آمد راحت تره، ولی شرایط افراد فرق میکنه، هر دو رو بررسی کن 

اسی نازنین ،من پانزده ساله آلمانم ،راضیم خدا رو شکر، کانادا رو هم ما خیلی بررسی کردیم برای مهاجرت، ب ...

عزیزم موسسه مهاجرتی معتبری نمی‌شناسید؟

چطور باید تحقیق کرد برای مهاجرت وقتی آشنایی هم اون طرف نداریم

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
نه متاسفانه ،توی یوتیوب فیلم راجع به هر دو کشور زیاده 

اطلاع ندارید حداقل سرمایه برای مهاجرت چقدر هست؟

و مهاجرت تحصیلی بهتره یا کاری؟

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
2790
2778
2791
2779
2792