2777
2789
عنوان

اردو یزد

231 بازدید | 3 پست

سلام

انقدر تاپیکهای مادرشوهر خواهرشوهر میرید جا واسه بقیه نمیمونه یه تاپیکو مجبور میشیم دوبار بزنیم با عنوان های مختلف که بیایید😂بخدا دفعه بعد مینویسم مادرشوهرم فلان کارو کرد😂

بنده قراره از طرف مدرسه برم اردو یزد از چندماه پیش به ما گفتن احتمال داره ببریمتون منم به مادر گفتم مخالف بود و چون خیلی می‌ترسه

ولی در حدی نیس که نشه راضیش کرد

ولی بابام کاملا پایه اس و گفت مبلغش هم مهم نیست (دو میلیون و پونصدهزار تومن پول رایج مملکت😂)اینا در کل بابام خیلیم خوشحال شد که خوش میگذره و اینا تجربه میشه و خاطره میشه

من دوماه پیش که گفتن چون تاحالا تجربه نداشتم فکر کردم اونم مثل اردوهای درون شهری با اتوبوس میریم و گفتم عمرا من برم چون با اتوبوس خیلی میترسم نمیدونم چرا

اما شکر خدا قراره با قطار بریم🥳کلییلیلیلیلیلیلی

میریم یه اردوگاه ۳ روزه است یه روز آزاد هم داریم که میریم بازار و کویر

احتمالا بیستم اردیبهشت خواهیم رفت چون تا ۱۲ ۱۳ اردیبهشت امتحان داریم ظرفیت ۳۰ نفره و کل کلاس هفتم هشتم نهم ما روهم ۶۰ ۷۰ نفرن و امیدوارم جا به منم برسه😂تجربه داشتید تا حالا؟چیا ببرم؟مدرسه گفته لباس فرم رو که می‌پوشید یه لباس راحتی بیارید و یه لباس بیرون بعلاوه چیزهایی که فکر می‌کنید نیاز دارید،کلا هرچی خواستید بگید دیگه آزاده هر نظری دارید بگید خاطره پیشنهاد همه چی راحت باشید تاپیک خودتونه😂

خدا از هرچه پنداری جدا باشد*خدا هرگز نمی‌خواهد خدا باشد *نمی‌خواهد خدا بازیچه دست شما باشد *که او هرگز نمی‌خواهد چنین آئینه ای وحشت نما باشد/از کودکی دلبسته موسیقی سنتی ام 😇چرا هرچی که شیرینه گناهه؟به دل هرچی که میشینه گناهه؟ 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/