2789
عنوان

کاشت ناخن

122 بازدید | 14 پست

من قبل عید واسه اولین بار کاشت انجام دادم تقریبا از ده روز بعدش ناخنهام از پایین بلند شدن از روی ناخن خودم و موهام گیر میکرد زیرشون رفتم ترمیم گفت ضربه خورده و چون سری اول بوده الان باز همین مدل شده به نظرم کارش اصولی نیست و موادش مشکل داره درسته؟ شده برای شما پیش بیاد؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عوضش کن ناخن کارتو

پس کارش خوب نیست درسته؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واسه من ناخنم با خود ناخن کاشت میاد جلو همیشه هم عقب تره 

عجیبه برام الان اینو که شما میگی 

«وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه ، تنها به جرعه های فراموشی دلخـوشم ، راسکول نیکوف یه پیرزنو شقه کرد و من با اون تبر فرشته ی الهامو میکشم ! »
واسه من ناخنم با خود ناخن کاشت میاد جلو همیشه هم عقب تره  عجیبه برام الان اینو که شما میگی& ...

ببین پایین ناخنم کامل بلند میشه مو گیر میکنه بهش🤦‍♀️

ببین پایین ناخنم کامل بلند میشه مو گیر میکنه بهش🤦‍♀️

منظورت اینه که جدا میشه از خود ناخن کاشت ؟ 

.این که خیلی بده میدونی ممکنه باعث عفونت و قارچ بشه ناخن کارتو عوض کن سریع .

«وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه ، تنها به جرعه های فراموشی دلخـوشم ، راسکول نیکوف یه پیرزنو شقه کرد و من با اون تبر فرشته ی الهامو میکشم ! »
به نظرم این کار خیانت به ناخن هاست😑

کدوم کار؟

منظورت اینه که جدا میشه از خود ناخن کاشت ؟  .این که خیلی بده میدونی ممکنه باعث عفونت و قارچ بش ...

بله جدامیشه به نظرم کارش و موادش خوب نیست این همه آدم میبینم میذارن اینجوری نشدن تاحالا

کاشت ناخن

نظرتون برای خودتون محترمه 

وقتی تاپیکی عنوانش رو می‌بینید که مورد علاقه تون نیست مشارکت نکنید و ساز مخالف نزنید هرکسی خودش میدونه و تصمیمش رو گرفته

نظرتون برای خودتون محترمه  وقتی تاپیکی عنوانش رو می‌بینید که مورد علاقه تون نیست مشارکت نکنید ...

ولی از نظر مخالف نباید ترسید، اتفاقا اندیشه قشنگ اینه که از نگاه های مختلف موضوعات رو دید و استقبال کرد.

نیاز به خشونت نیست.

موفق باشین

ولی از نظر مخالف نباید ترسید، اتفاقا اندیشه قشنگ اینه که از نگاه های مختلف موضوعات رو دید و استقبال ...

شما اگر کسی قبل کاشت ناخن نظر میخواست ازتون مناسب بود که مشارکت کنید ....