2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی نگرانم

679 بازدید | 34 پست

پسرم کلاس اولبه و اطلاع دادن دو نفر شایدم بیشتر تو کلاسشون مبتلا به شپش شدن متاسفانه اونام میان کلاس،منم موهای پسرم رو کوتاه کردم و از اسپری جلوگیری از شپش نلا قبل رفتنش به مدرسه واسش زدم البته به موهاش زدم به فرم مدرسش نمیدونستم میشه بزنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هروز امد خونه لباساشو درم در دربیار بشور و اینکه موهاشم اول چک کن من باشم فوری امد میفرستم بره حموم ، حرفش هم که میشه بدنم مور مور میشه

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..

اون پسره فوقش موهاشو اگه‌ گرفت از ته میزنی 

خودتو بگو اگه بگیری روت میشه بری داروخونه بگی شامپو برا شپش میخام😂😂

دیگه واقعا بچه‌ ای شپش بگیره نشون دهنده بهداشت خانوادشه قدیما هیچی نبود الان که‌صد نوع شامپو تو بازار موجوده 

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

امروز اولین روزه رفته بعد اطلاع رسانی تو گروه کلاسشون خیلی نگرانم از طریق لباس منتقل نشه وقتی اومد ب ...

فقط لباسش بیرون بنداز و پهن کن 

رو لباس باشه کلا دو ساعت زنده میمونه 

دختر من کلاس اول گرفت دیر فهمیدم پدرم درامد تا رفع شد 

خودتم سرت رو نزدیکش نبر

اما اون درمین خیلی عالیههه 

فعلا امضا ندارم
اون پسره فوقش موهاشو اگه‌ گرفت از ته میزنی  خودتو بگو اگه بگیری روت میشه بری داروخونه بگی شامپ ...

همونو بگو دیشب رفتم اسپری جلوگیری بگیرم اب شدم تز خجالت تازه مبتلا نیستیم واسه جلوگیزیه