2777
2789

می خوایم ی سفر بیایم شهرتون ولی ی نفر گفت امسال بارندگی کم بوده و اصلا طبیعت قبل رو نداره. آیا همینطوره یا مثل هرسال سبز و قشنگ   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گلستانم ..بارندگی کم بود ولی هنوزم قشنگیا و سرسبزیاشو داره.

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

بارندگی که کم بوده ولی طبیعت قشنگه 

خالد نبی نرفتم جدیدا وای خب کم باشه سبزی باز زیبایی های خودش رو داره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

استان گلستان عزیزم

کل گلستان رو نمیگن ترکمن صحرا که

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خوب اسم یه شهره؟ نمیفهمم 😅

ترکمن صحرا اسم شهرهای ترکمن نشین استان گلستان هست.که میگن ترکمن صحرا که شامل مراوه تپه کلاله گنبد اق قلا بندرترکمن میشه

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
وای امثال که همه جا ترکیده از گیاهو سبزه و گل😍 کوردستان که اینجوریه دیگه طرفای شمال جای خود دارد

اتفاقا گفتیم اونجا نشد بیایم کردستان  اگر جایی رو معرفی کنی که طبیعت خوب داشته باشه ممنون میشم. دلم فقط طبیعت می خواد 

ترکمن صحرا خشک خشکه عید ما بودیم

میتونم بپرسم کجاها رفته بودین؟

من گلستانم ..بارندگی کم بود ولی هنوزم قشنگیا و سرسبزیاشو داره.

ممنون عزیزم... چقدر عجیب چون امسال همه جا بارندگی خوب بود... امیدوارم بهار کلی بارون بیاد اونجا